Президент или затворник – и двата пътя пред Борисов го водят към ада!

Целият този панаир на Борисов по сватби, кръщенета и седенки е с една едничка цел: да стане президент. Президентския пост и произтичащият от него имунитет срещу съдебни дела и затвор е последната сламка, за която се е хванал политическият удавник и все още лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Докато ловим афганистанци-менте като дивеч в ловно стопанство край Ихтиман, Г-7 решава извънредно как да омилостиви талибаните в Кабул, а ЕС се чуди как да прилапа на своя територия афганските бежанци… Борисов обикаля България. Но не с цел разходка, а за да си прави селфита с върли фенове, да попържа президента Радев, да се присмива на служебния кабинет и навсякъде да се пъчи, че по-хубав от него няма, а няма и по-умен. Всичко това, прилежно заснето от камерата на севда тв. и излъчено във фейсбук.

Целият този панаир на Борисов по сватби, кръщенета и седенки е с една едничка цел: да стане президент. Президентския пост и произтичащият от него имунитет срещу съдебни дела и затвор е последната сламка, за която се е хванал политическият удавник и все още лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той знае, че повече няма да помирише изпълнителната власт. Скоро ще се прости и с пионката си Гешев и ще попадне под прицела на новия главен прокурор. А след като, за да се спаси, накисна аверите си Цацаров и Пеевски пред американците в разследването по закона „Магнитски“, Борисов вече не може да разчита и на тях.

Част от другарите му – котараци, с които пляскаше белот и риташе мачлета, също го изоставят един по един, защото знаят какво е правил зад гърба им, включително и с жените им… поне на някои от тях.

Бъдещето на Борисов ще е един кошмарен за него низ от разследвания на различни институции за извършени престъпления по време на управлението му. Чака го съд и евентуално килия. Пословичният му страх не му дава покой ден и нощ. Още повече, че клетвите за вярност на приближените му докато беше на върха се забравиха за секунди, когато Баце ицппадна от властта. А малкото останали лакеи от антуража му го подкрепят, колкото да осребрят за последно престоя си в политиката. Или го крепят от страх, защото падне ли той- и те затъват с него.

Изнесените навън многомилионни „спестявания“ на експремиера са под микроскопа на американски и други служби, които вече не го харесват. Особено откакто американските му ментори го изоставиха и пуснаха на кучетата, досущ както постъпиха с десетки хиляди свои щпиони и агенти от местните в афганистан. Та, от тия свои офшорни сметки Борисов не може да вади и харчи пари, защото не върви да каже, че са от чекмеджето… Тегава работа – само една Севда му остана.

Затова единственото спасението за Борисов е да бъде избран за президент. Новият любимец на американските му ментори Румен Радев бил разединител на нацията, а той, Борисов, щял да бъде обединител. Срещу подходящ хонорар хитреци му нашепват този рефрен. И Борисов вече е в предизборна кампания.

Не е ясно само едно: откъде ще дойдат гласовете за него, защото много българи прогледнаха и спряха да се страхуват. Ще трябва да обяснява и за изчезналите десетки милиарди, както и за други гербаджийски свинщини.

И още нещо не е ясно отсега: дали за „Борисов-президент“ ще гласуват 5 или 10 % от избирателите.

Но пък е сигурно, че наред с всичките му сълзливи селски тиради, ще чуем и онази история за дядо му и комунистите поне още хиляда пъти. Нищо че въпросният дядо е бил болен изнасилвач на булки на фронтоваци… и съответно е бил безследно затрит от съселяните си, щом същите се завърнали от фронта и научили за мискинлъците му. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОЧУВСТВАХМЕ ГО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЕМИГРАНТИ ПО СВЕТА ОТ ПОДИГРАВКИТЕ ПО БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НАЧЕЛО С ТИКВАТА

  2. За съжаление, след това което за толкова кратко време успя да натвори поредния спасител Славчо Учиндолски, много хора взеха да се оглеждат назад към ГЕРБ. Тъй че не се знае, знае ли се.

  3. До Хм

    В сравнение с банкянския сатрап БокУ – Слави Трифонов е като ангел небесен … Или си трол,или долен гербераст !!!

  4. Радев,започвам да се разочаровам в тебе. Борисов в всеослушание те нараче крадец, а след това и лъжец, с репликите си „Крадеца вика, дръжте крадеца“ по твой адрес, а също „Кацаров е лъжец, а Радев стои зад него“. Това е обида и е достатъчна да привлечеш Борисов към отговорност, независимо кой в момента е главен прокурор. Радев, действай защото хората, които дадоха гласовете си за уминдолеца, този път ще гласуват за Борисов. А той е много отмъстителин и ако стане президент тежко ти и горко. Те до такава степен обнагляха, че такива межитурки в ГЕРБ като Атанасова, Биков, Митев и др. ти се подиграват, не само с тебе но и със съпругата ти. Ако си достоен мъж няма да им позволиш да правят това. Помисли си, Радев, сериозно. Това ти го казвам като Социалист трето поколение. Дядо ми Димитър Филипов наред с Благоев и Диминров основавал тази партия. Баща ми Иван Изатовски е дал живота си за идеите на тази партия – разстрелян на 26 юли на гарнизонното стрелбище в София заедно с Н.Вапцаров, Антон Иванов, Цвятко Радойнов и много други антифашисти. Радев, на ти ли прави впечатление че в София има улици и булеварди носещи имената нРа АЛ.Стамболияски,Райко Даскавов, Гео Милев, Никола Вапцаров, Вл. Заимов Всичките те са били избити с мълчалшво съгласие или по нареждане на цар Борис. Жаркият рлазмодий на Българската демокрация, миноващ за най-голям хознавач на фашизма в България /книгага му“Фащизъм“ еира издадена преди димократичните промени в България, благодарение на протежирането на Людмила Живкова – след Боянските ливади ривъпжениците горяха „Фашизма“ му на клада . Къде са булевалдите Сталинград1 Г. Диминров ЛЕНИВ,–9-тк Септември?ЗАщо в Париж да ема ул. СТАЛИНГРАД, а у нас ВЯМА придвид мустакатия грузинецлинград, а в Софша няма? Всики, коюто чуеСтавинград

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *