Ето я Любовницата на която Бойко Борисов Купи Къща в Барселона за 1.5 млн. Евро!

bokoОт няколко дни България гадае коя е мистериозната жена до Бойко Борисов,  на която той купи скъпарски имот в един от най-елитните квартали в Барселона.

В изтеклия нов запис от „Яневагейт“ бившите съдийки Владимира Янева и Румяна Ченалова спокойно обсъждат личния живот на министър-председателя  с адвокат Момчил Мондешки.

В типично женски и съвсем не конспиративен стил, те гадаят коя е новата. От разговора става ясно, че е много специална за него, тъй като се бръкнал за „скромно подаръче“ и й купил голяма красива къща в Барселона за 1.5 млн. евро.

Коя ли ще да е? – чудят се съдийките, като на мехленска сбирка в кабинета си, а колегата им юрист дава своя принос с ахкане и охкане. „Не може да я Мая, за нея знаеше цяла София“, отхвърлят първата възможност те. Не е ясно за Манолова ли става дума и дали се е прожектирал филма „Врагът в моето легло“, но пък се уточнява, че се обличала много добре, все в костюмчета, при това скъпи.

Не можело и да е другата, която пък носела само дизайнерски дрехи на „Шевриньо“. Там нещата се били разсъхнали, макар че й купил много подаръци… но, чак до къща в Испания не е стигнала. Минава се на обсъждане на третата, която била любовница на негов много близък приятел от кръга „Котараците“, обаче Борисов му я отмъкнал и даже я бил взел със себе си в протокола. И не ставало дума само за едното му чу*ане, а имало и чувства.

Инна Пелева пък, която беше спрягана за придворна журналистка на премиера и на която пращаше лимузини да я карат, а тя присъстваше на доста от командировките му в чужбина, е стара история и изобщо не  се споменава в клюкарските записи, защото и там нещата се разсъхнаха.

Лиляна Павлова?!?!, която доста време беше одумвана като нещо повече от министър в кабинета и ходеше навсякъде рамо до рамо с Борисов, също отпадна от небосклона, защото самата тя отрече да имат интимни отношения и лековерният народ й повярва.

Изобщо на част от народа му се иска да вярва в старателно изградения образ на министър-председателя като самотен евнух, който живее като псе в Банкя, говори само с кучетата си, или с някой министър, накичен с микрофони в тоалетната. /Б.р. записите с Миро Найденов/. Хапва си самотно сланинка, а след забраната на лекарите  ръфа сух хлебец и пилешко бяло месо и денонощно мисли за България.

И на наивниците не им се ще да повярват, че той е мъж като всички други, сменя си любовниците като носни кърпички, а те мълчат за онова, което са дочули покрай него, защото им запушва устите с много скъпи подаръци, вероятно придружени със солидна порция заплахи да мълчат!

Сегашната тръпка на Борисов е от манекенските среди, но от по-старата генерация, говорят под сурдинка в парламента. Тя има скъп апартамент в София и бизнес в Испания. За конспирация живее ту на едното място, ту на другото и никога не се е появявала публично където и да е с шефа на ГЕРБ. Връзката е толкова тайна, че я знаят само гардовете и пилотите на Борисов, както и нашия информатор, но здраво са стимулирани да мълчат.

Владимира Янева признава, че записът, в който тя и другата „кака“ обсъждат любовниците на Бойко е истински и твърди, че ако е искала да спи с Бойко, е можела още преди години.

Но не казва името на забулената в тайна щастливка, защото не е сигурна коя е. Най-вероятно обаче става дума за Цеци Красимирова, за която се знае, че преди 1.5 години се сдоби с луксозен апартамент в Барселона, където продължава да живее и към настоящия момент. Допълнително доказателство за твърдението, че именно Красимирова е мистериозната любовница на Премиера, е, че тя най-много отговаря на профила – манекенка, отъркала се в модните и политическо-мафиотските среди, но от години стои в сянка, богата като Крез.

Цеци Красимирова
Цеци Красимирова

Министър-председателят е разведен мъж и има право и на пет любовници, ако поиска. Но не това е въпросът.

Въпросът е дали човек на държавна служба, като него, би могъл да си позволи да подари къща за милион и половина евро на поредната си метреса. И колко пари има самият той, за да прави такива подаръци.

Откъде идват парите е ясно – от тъмни сделки с още по-тъмни стоки. Ненапразно ГЕРБ е наричан мафия. Кой е шефът на тази мафия?!? Ние от Skandalno.net знаем! А вие??? Skandalno.net

Автор:Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/oO-mz05e84s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Ако това което се пише не е вярно ББ трябва да го осъди този който разпространява тези слухове.

  2. Бойко Борисов е толкова стиснат, че е по-вероятно на него някоя да му купи къща, отколкото той!!!! По-скоро камила ще мине през иглени уши“!!!!!!!

  3. е коя от тези е любовницата първо , и второ , свободен мъж и нормален – няма сам да стои

  4. EЙ.това комуниста не е като човека!Мрете,крадливи комунете! Бойко ще бъде избиран,докато той иска!ДС е на валасти никога не е слизалаот власт,тазатова е затлачена България! Всичко умно напуска тази КЕНЕФИЯСкоро тук ще им само цигани и неграмотници!

    • Научи се да пишеш, или вие от ГЕРБ-ажийското поколение сте все неграмотници?

  5. Тва троловете на Сорос нямате почивен ден- само да се появи някоя статия, която да засегне любимия ви вожд Бочко и… оцвъквате коментарите отдолу с простотии. А истината е една – Бочито си и мафиот и престъпник за тежък тъмничен затвор.

  6. На тая курва ли купи къща с парите на данъкоплатците? Хората мизеруват гладуват и студуват.Засрами се Боко ,ако е вярно.Не си дарил и лев ,за бедните бездомните и страдащите.

  7. РОС, не пращай в гроба „крадливите комунисти“, че така ще вкараш там и любимите ти Роско, Боко, Цецка и т.н. и т.н.

  8. Мъж който едно семейство не може са съхрани как управлява Държава? Той може да има връзки с много жени , и мъже ако иска , но не трябва да управлява Държава.

  9. ПАРИТЕ КОЙТО ГИ Е НАТРУПАЛ НАГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА ГИ ДАДЕ ЗА СВЕЩИ И ТАМЯН.О

  10. С черна боядисана коса са и тя и копелето. В България бяха наскоро. Докарани са със самолета на тиквата заедно със синьото автомобилче на копелето.

  11. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ДА ТЕ УБИЕ ГОСПОД ЗАЕДНО СЪС ДЕЦАТА ВНУЦИТЕ КОПЕЛЕТАТА ТИ МАФИОТСКАТА ТИ ХУНТА ГЕРБ И ГРОЗНАТА ТИ КАКА ВЪВ АДА ДА ГОРИТЕ ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ МАСОВО ЗА БСП ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ БОЙКО МРЪСТНИКА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ ИСТОРИЯТА И БРАТСКА РУСИЯ

  12. На това вярва само дебила Сашо Диков, язйък че има и внуче вече… Но те червените ибрикчии като Сашо Диков са на мода винагииииии…!!!!!!
    Петя, ти си умно момиче – въдвори баща си в лудница…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *