Емануела Рекетира Олигарсите Диневи с информация- Иска им 1 млн. евро!

Емануела ДиневШокиращо разкритие направиха близки до олигарсите Диневи за отношенията между  Емануела и Димитър.

Те признаха, че двамата наистина много са се карали и причините нe били жени или пари, а заради ергенските навици на най-големия им наследник Димитър и висенето му по кръчмите до зори.

Наистина не е нормално да си баща и да си вееш байряка по дискотеките, а жена ти по цяла нощ да стои сама с бебето. Това много изнервяше Емануела. Ако той я е удрял, ние не знаем. Това е ставало в апартамента им. Но не сме виждали и не можем да кажем нито „Да“, нито „Не“ по този въпрос, твърдят близките.

Всички виждали, че връзката им бавно се разпада, но винели певицата. Тя знаела, че Митко е по-малък, не се е наживял още и трябвало да го приеме такъв какъвто е. Или да се хване с голям човек, а не с момче, току що завършило в Англия, запазило все още студентските си навици, мърморят близките.

Приятели на Димитър Динев обаче разкриха и още един детайл от съвместния живот на двойката. При поредното излизане на Митко по кръчмите и поредния скандал между двамата, че трябва да си останат вкъщи при детето, Емануела побесняла и му наговорила куп обиди пред тях и пред баща му. На певицата й било паднало пердето от постоянните  скандали и заявила на Митко Динев, че го напуска.

Обърнала се и към баща му и се развикала, че знае много неща и ще си държи устата затворена, само ако й платят 1 милион евро, за да мълчи. В яда си тя казала, че ще развее пред медиите всичките кирливи ризи на семейството, ще обясни как преди няколко години с нея е спал таткото, а след това я взело синчето.

Не мога да търпя всичко това! Опитах се да бъда примерна съпруга, но няма на кого, беснеела фолкаджийката, която наистина направи всичко възможно да се държи по правилата на фамилията. Това, че причинявате тези неща на мен, щях да го преглътна. Но че скандалите стават пред едно невинно бебе и отсега му товарите психиката, няма да го позволя!

Тя набързо изчислила, че отглеждането на малкия Митко и издръжката му в различни училища ще й струва един милион евро. Плюс хубав апартамент в София, в който детето да живее като порасне.

Фамилията настръхнала от ужас и даже мислела да се обажда в ДАНС и да се оплаче от изнудване, но Димитър Динев – младши успокоил всички, като казал, че ще оправи нещата. Той се върнал при Емануела и двамата си дали втори шанс, обаче скоро го пропилял, като пак хукнал по кръчми.

Заплахата на певицата към семейството обаче явно остава в сила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QWxY7Ictvmc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Emanuelka e bash nai-goliamata zlatotarsachka,koiato sam vijdal,hem iska bogat maj,hem i da e mlad i hubav,a ne star i bogat.Niama darjanie na dama ima vid na propadnala jena.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *