Шок! Зорница Линдарева се Снима в По*но Мъртво Пияна!

зорницаЗорница Линдарева е поредната бръмчалка, която се е изявила и като актриса във филм за възрастни.

Според упорити слухове, нейно мимолетно гадже я снимало в кревата в най-разюздани пози и пълна програма. Всичко това било за лична консумация. Зори забърсала мъжа в бар след солидна почерпка в спиртно опиянение.

Всичко можело да се размине мирно и тихо. Тя се съгласила да прекарат бурна нощ между чаршафите. Заради размътената си от алкохол и сексуална възбуда глава, не видяла камерата или не й обърнала внимание. След което се наспала и си тръгнала по живо по здраво.

Любовникът обаче се обадил фамилиарно след няколко дни и поискал да се срещнат. Зорница го попитала кой е той и изобщо познава ли го. Той й припомнил с подробности как са се запознали и какво са правили пред камера. Лабилната Зорница, която нищо не си спомняла от бурната вечер, му се разкрещяла от възмущение, нарекла го циник и мръсник и обяснила, че нито го познава, нито прави такива неща.

Мъжът се амбицирал и обещал да й покаже какви са ги вършили. Тя още повече запалила моторетката и го насяла и навяла. Пренебрегнатият любовник се вбесил и я заплашил, че или ще си купи касетата от него, или ще я пусне в интернет, разказват приятелки на Зори.

След като размислила, тя даже попитала за цената на „произведението на изкуството“, но мъжът я оставил да се гърчи и казал, че тепърва ще решава какво да прави с видеото.

Бившата любовница на Тачо е известна с това, че си избира мъжете според дебелината на портфейла, че пие до безпаметност в дните, в които не придружава никого и… често има бели петна в паметта. Отдава го на прекалената си чувствителност, но други го обясняват с чашките, които има склонността да обръща една след друга.

Сега Линдарева тръпне да не стане публично достояние малката й секс забежка. Тя не знае еднократният любовник ще изпълни ли заканата си и дали няма да лъсне гола в нета, конкурирайки всички по*но филми. Даже напоследък не се напивала толкова много от страх да не повтори грешката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mJL5gjlZBfU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *