Голямо Нещастие Сполетя Жени Калканджиева. Шестата в Света Бяга от България!

жени жоркоОще едно нещастие сполетя шефката на  „Визаж” Жени Калканджиева.

Тя сподели в свое интервю,  че майка й Елена прогресивно ослепява.

„Разболя се сериозно, има нужда от човек до себе си, от постоянни грижи и непрекъснато ходя при нея. Мога да й наема медицинска сестра, но в такива случаи човек има нужда от детето си, затова съм плътно до нея. Мама се разболя от ревматоиден артрит и едновременно с това започна да губи  зрението си – напоследък доста бързо и фатално. Тя вижда само с едното си око вече при това само четири процента, което е само различаване на светло и тъмно и на практика не вижда предмети и хора, не вижда мен и брат ми, на практика нищо не вижда. И най-много страда, че не може да види Жорко как расте“ – изплака болката си Жени.

Болестта прогресира от няколко години. Затова не мога да мисля за второ дете, а само за това, което имам и за мама – да улесня живота й колкото мога.

Калканджиева призна и че не иска да остава в България. Не мога да оставя детето си да расте в такава среда, в която непрекъснато има насилие и унижения. Искам да му осигуря по-спокоен живот и по-добро образование. И да не работи като майка ми цял живот, след което да получи 250 лева пенсия.

Миската е решила категорично, че ще остави Жорко тук в специално училище най-късно до седми клас. После ще го прати в елитен пансион, а самата тя ще се засели някъде на топло – в Австралия или Азия и ще прекара оставащите си години там.

В плановете й засега не влиза Тачо, защото са разделени. Нищо, че всеки ден се виждат!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RRrSLyeWLb0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *