Башар Рахал в Тежък Развод! Жена му го Разорява по Американски! Виж Тук:

БашарБашар Рахал е на път да преживее доста тежък развод. Популярният актьор получил известие от съпругата си Калина, че тя не го  желае в живота си и обвинява него за провала на брака им.

Причината за крайната мярка са не само периодичните изневери на тв. водещия. Тях Калина ги смятала за нещо нормално, или поне можела да ги преглътне. По-лошото било, че той изобщо не се връщал в семейното гнездо, което е свил в САЩ. На практика жена му живее сама, а той се връща за малко и то само един два пъти в годината.

В началото той обещал, че ще й е верен и ще остане в България само за снимките на „Стъклен дом“, където бе поканен да участва. Казал, че ще снима филма и ще се прибере. Това станало преди пет години, а актьорът все няма време да изпълни обещанието си. Тук той се захващал ту с един, ту с друг проект, станал телевизионен водещ и кариерата му потръгнала много по-добре, отколкото в САЩ.

Славата го зашеметила и подобно на Валери Божинов започнал да се обгражда с „малки котенца“, за които жена му научавала дори през океана. Калина се надявала, че мъжът й ще се наиграе и ще се върне в семейното гнездо. Той обаче продължава да „си играе“ без никакво намерение да се върне в дома си отвъд океана.

Разбирам, че е намерил мястото си, че си има кариера… Но ако държеше на мен, щеше да ме покани да се върна и аз в България, споделила Калина с приятелки. А той нито се връща при мен, нито ме кани да отида при него. Искам развод, категорична е сламената вдовица, която вече пета година живее сама.

Башар е доста стреснат, защото делото ще се води в САЩ по американските закони. За разлика от България, там нещата са доста по-различни. Съпругата му не само ще вземе половината му имущество, но и половината от хонорарите, които е спечелил в България. Освен това той ще е задължен да й плаща пожизнена издръжка.

Този факт доста го изнервял. През последните месеци Башар не е на гребена на вълната и доходите му са спаднали. Затова възнамерявал да се помири с любимата си, за да не го докара до просешка тояга, твърдят негови приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 https://youtu.be/xsDq77whzEk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ami ne na prazno mangalite sa bratja na arabite.
    Gnusen arabin… Dano mu wzeme wsichko na razgonenija nerez!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *