Боби Ваклинов живее под чехъл в апартамента на приятелката си! Единствената му вещ е дядото на Златния скункс!

Боби ВаклиновПовелителят за Златните скунксове и Белите лястовици Боби Ваклинов живее под чехъл.

Това призна самият журналист в предаването „Черешката на тортата“, където се е хванал да показва кулинарните си умения. Той посрещна гостите си в апартамента на приятелката си, вместо в своя, защото е по-голям и по-добре обзаведен. Сега това е моят изпит. Ако не спечеля „Черешката“, приятелката ще ме изгони. Ако пък победя, мога и да остана в жилището й, обяви Боби и толкова красноречиво го обясни на гостите си, че всички му дадоха по 10 точки, за да не го оставят бездомен на пътя.

Единственият знак за присъствието му в чуждия апартамент беше първообразът на Златния скункс, който той си пази като талисман и даже разговаря с него. А от време на време му пъха по някой продукт в муцуната за дегустация.

Въпреки огромните старания на Боби в кухнята, стана ясно, че тя не е неговото пространство и стихия и дори подправките му бяха наредени предварително на плота от нечия добра и услужлива ръка. Рецептите също беше получил я по интернет, я от любимата, която остана зад кадър. Но със сигурност, ако той готви понякога, специалитетът му е единствено „пияното пиле“ /пиле, набучено на бутилка с бира/.

Боби забрави и да стопли манджите и поднесе студени шницели със студено пиле, но важен бе ентусиазмът. И 40-те точки, които засега му гарантират да си остане под чехъл в апартамента на приятелката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0-8LObHJ-uc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *