Траурът на Надя от „Елит“ Свърши! Изду Силиконови Джуки като Кифла! Виж Тук:

Многострадалната Надя Иванова, която се вихреше като призрака на скръбта и анорексията във ВИП Брадър, не устоя и като се видя с хонорара в джоба, напомпа устните си със силикон, за да ги направи по-страстни.

Светската тв. водеща, по-известна като бившата любовница на Андрей Арнаудов, която той на два пъти заряза, в момента се е загаджила с Борислав Комсийски, но не на сериозно, а просто да има някой на разположение в леглото си.

Надя се оправда, че не може да си позволи сериозна връзка с Боби, тъй като все още е в траур по годеника си, който преди 6 месеца почина от спукан кръвоносен съд в мозъка буквално в ръцете й. А с Боби се запозна в риалити шоуто „ВИП Брадър“, където влезе, за да забрави наскоро връхлетялата я трагедия. В звездната Къща момата от „Елит“ продължи да се чувства все така зле… Но явно вече е превъзмогнала скръбта.

Това пролича в „Черешката на тортата“, в която в момента участва, за да й дадат още някой лев, след като геройски издържа в шоуто на Нико Тупарев.

В поредния епизод на „Черешката…“ вчера зрителите видяха голяма промяна в иначе печалното Наде. Дамата очевидно е захвърлила траура, защото за въпросния готварски епизод се беше барнала цялата в бяло. Освен това лицето й се е изгладило от бръчките и сияе. Може би за това е дал своя мъжки принос Боби, който я обича безрезервно и иска да я направи своя съпруга. А може причината в здравия й външен вид да е в това, че отново е прояла.

Това, което шокира зрителите обаче, са новите й устни и изгладените като с ютия бръчки. Явно част от хонорара от ВИП Брадър Надя е похарчила за разкрасяване. Г-ца Иванова е надула джуки, същинска кандидат-кифла, или  настояща плеймейтка.

Видимо траурът на Надето е свършил и е прежалила годеника си, след като е започнала да се разкрасява със средствата на пластичната хирургия. И вече е готова за нова любов, шептят силиконовите й устни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *