Цинично! Надя от „Елит“ призна: С Боби съм, но го ползвам само в леглото! Виж Тук:

0

Радостта на един от най-желаните ергени у нас Борислав Комсийски, че е намерил любовта на живота си и майката на бъдещите си деца трая твърде кратко.

Той хареса тежко опечалената си съквартирантка във „ВИП Брадър” Надя Иванова и месеци след излизането си от Къщата двамата вече имат тайна връзка.

Само че, докато младият милионер се хвърлил във връзката презглава и отдал цялото си сърце, Надя изобщо не гледала сериозно на отношенията им, а го използвала само като приятелче за неангажиращ се*с и компаньон, който да й плаща сметките.

Появата на Надя при Гала разби илюзиите на зрителите, че от целия абсурдно идиотски юбилеен сезон на „ВИП Брадър“ се е родило нещо хубаво. Надя изгледа хладнокръвно „изненадващото видео“, което й бяха приготвили от „На кафе“ и в което Боби чистосърдечно си признава, че я харесва, влюбен е, наистина има връзка с нея и се надява отношенията им да се задълбочат. Докато течеше видеото обаче красавицата остана с каменно лице и когато то свърши, заяви, че фенките му могат да са спокойни и да продължат да го преследват, тъй като тя нямала претенции към него:

„Аз не коментирам личния си живот и няма да го направя и сега“, вирна нос актрисата. „Единственото, което мога да кажа е, че всички обожателки на Борислав имат зелена светлина да се борят за сърцето му, защото аз нямам претенции за нещо по-сериозно“.

Така на всички стана ясно,  че Надя приема Комсийски само като приятелче за се*с и разтуха, а връзката им е отворена и всеки от двамата продължава да издирва подходящата си половинка.

Още във „ВИП Брадър“ Боби призна, че е ерген, защото не му върви с жените:

„Или съм старомоден, или искам прекалено много от тях, но връзките ми се разпадат непрекъснато, обясни той. За мен представата за съпруга е някоя, която харесвам, която ще ме подкрепя във всичко, ще бъде до мен и ще ми роди деца. Такива обаче в днешно време трудно се намират. Всички са съгласни да ги водя по ресторанти и молове, но когато нещата опрат до нещо по-сериозно – бягат!

Борислав си хареса Надя още като влязоха заедно в предаването. Двамата си разменяха погледи, пълни с обещания. Но реализираха влечението си един към друг едва на третия месец след като излязоха от луксозния затвор.

Вътре нямаше как това да се случи, защото Боби трябваше да играе играта с Емануела, а после се отврати от групата на псевдоинтелектуалците, към която принадлежеше Надя.

Надя пък влезе в риалити шоуто на прага на анорексията и през първите седмици в Къщата беше под лекарско наблюдение. А Деси Цонева дори беше натоварена смисията да я надзирава дали яде.

Актрисата е известна с изключително високите си претенции към интимните си партньори. А и към момента тя все още не може да преодолее смъртта на годеника си Йоло Йолов, който почина преди 6 месеца. Йолов прекаляваше с алкохола и наркотиците и след такъв „вълнуващ“ мъж вероятно е трудно да приемеш Борислав, който нито пие, нито пуши и е прекалено скучен за представите на Надя за истински мачо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *