Яна Димитрова Цъфна ЧИСТО ГОЛА във Фейсбук! Знае ли Петко?! (ГОРЕЩА СНИМКА) Виж Тук:

Красивата съпруга на Петко Димитров – Яна, не издържа на всеобщата напоследък мода сред хайлайфа и направи своя чисто гол дебют в социалната мрежа.

Досега Яна не се поддаваше на манията да заголва форми пред публика, защото и без това в работата си показваше твърде много от себе си. Танцьорката излизаше на сцената с такива костюмчета и роклички, че не оставяше нищо на въображението на скъпите зрители, а ефирните й роклички и впити трика просто го доразпалваха.

Сега обаче, след като слезе от сцената, красавицата се пусна чисто гола в социалната мрежа. И то точно посред зима. В сезона, когато всички зъзнат неудържимо в якета, шалове и пуловери, тя се изпъна свежа и загоряла, препичаща се на слънце, далеч от България. Фотото буквално спира дъха на мъжете и предизвиква основателна завист у жените.

Шампионката по латино танци щедро показва стегнатото си дупе и демонстрира такава секси топ форма, че при вида й дори девойки се стреснаха и минаха на диета.

Яна показа знойно загоряло и стегнато секси тяло!

Интересното е, че само преди 3 месеца Яна стана майка за втори път. След сина Доменик, тя роди на Петко и дъщеричка. Така че сега семейството им е пълно и щастливо. От фотоса е видно, че за нула време бившата вече танцьорка е успяла да се отърве от излишните килограми, натрупани по време на бременността и е върнала перфектната си фигура.

За награда Петко е завел скъпоценната си съпруга на почивка, но и двамата крият каква дестинация са избрали. Вижда се само, че са на топло и най-вероятно скъпарско място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *