Елен Колева забрави Майонезата, заби красавец

Елен новАктрисата Елен Колева вече има ново при това младо гадже.

Бившата играчка  на майонезения бос Александър Найденов, който я беше превърнал в послушна марионетка,  е влюбена до уши и изобщо  не го крие. Новият й също не се крие и се усмихва щастливо срещу камерите.

Двойката бе засечени в клуба на Димитър Тодоранов, където се състоя на представянето на книгата на Константина Живкова — „Завинаги“. Елен  и тайнственият ухажор по време на партито си  говореха на темата за партньорството и  голямата любов и споделяха мислите си и с други присъстващи. В очите им грееше доказателство, че голямата любов съществува, стига да намериш време да я изчакаш и откриеш.

Приятелки на актрисата издадоха, че освен да играе роли, тя има хоби да  пише поезия и проза и даже е започнала романа за своя живот. Найденов я заплашвал да не издава книгата, защото подозирал какво ще напише за него.  На нея обаче не й пука от заплахите му, в момента  няма ангажименти в театъра и пише, а в свободното си време посещава литературни сбирки.

Тя вече издаде книга с поезия , заедно с  Калин Терзийски, с провокативното заглавие  „Мактуб“/Съдба/. Много хора от елита се събраха на  организираните литературни четения по време на  представянето на книгата й.

Елен се кълнеше, че след Сашо, не смее да се довери на нито един мъж и е загърбила любовните авантюри. Но любовта е сляпа  и новият мъж в живота й е доказателството, че колкото и да си наранен намираш сили да обичаш.

https://youtu.be/AQAaxmF_lfg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *