Шок! Погребаха тризначките в Благоевград!

тризначките некрологНекролози, разлепени по спирките в центъра на Благоевград, погребаха известните в града  тризначки  Вяра, Надежда и Любов Станчеви!

В тях се съобщава за внезапната смърт на трите сестри, които „внезапно напуснали“ този свят. А в краткия текст на тъжната вест се споменава, че били известни със своята доброта, ум и интелигентност. Некрологът стреснал част от минувачите, но някои от тях съзрели доста ирония и дори омраза към трите сестри в текста и разбрали, че неизвестен „фен“ си е направил доста груба шега с тях.

Съседи на трите момичета обаче смятат, че перверзните им мозъчета сами са сътворили идиотската шега, не за друго, а да привлекат вниманието съм себе си и да се защитят от няколкото съдебни дела, които висят над тях.

Проверка в блока, в който живеят показа, че трите „грации“ са живи и здрави, а съседите не изпитват топли чувства към тях. Вечер купони, денем скандали, писнало ни е от тях, за нищо не стават, само тормозят всички, твърди техен комшия. Направо са неадекватни,  категоричен е мъжът, който е принуден да живее с трите сестри в един вход.

тризначките

Тази година беше тежка за бившите риалити звезди.  Надежда изплака в  социалната мрежа срещу цялата държава,  защото  БМВ-то й бе запорирано заради неплатен дълг към тамошен  бизнесмен.  Тя взела заем от  2900 лв.,  върнала му 250 и решила, че това е достатъчно..

Продуцентът на „Биг брадър“ пък  Нико Тупарев заведе дело срещу тях за клевета. В свое интервю те го нарекоха сводник и казаха,  че ги е карал  да работят като проститутки в Монако, искал да ги праща и в Лондон. Тупарев подаде жалба в съда и делото предстои. Той иска от тях 20 хиляди лева за обида и очерняне на името му.  Сестрите се опитаха да замажат положението, но той беше непреклонен.

В Районен съд – Благоевград има и още едно дело, този път срещу Любов. Тя пък взела заем от банка и спряла да го плаща.

Сестрите прибраха цели 200 бона от БИГ Брадър, но  профукаха парите за няколко години. Сега са затънали в дългове и дела.

https://youtu.be/Zcc-0V2Y8bU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *