Сензация! Соня Колтуклиева въртяла магии, правила хороскоп на Борисов и Първанов

Соня излизаСоня Колтуклиева имала още един талант, освен журналистиката.

Тя умеела  да влиза в контакт с духове, черни и бели и различни космически сили. Привиквала ги със специални ритуали и използвала мъдростта и знанията им и ги насочвала в собствена полза. 

От близо 25 години Соня се увличала по езотериката. Когато пристигнала от Петрич да покорява София, смятала, че е наследила нещо от Ванга и си купила куп книги , за да се усъвършенства.

Дали благодарение на тези сили или на нещо друго, тя наистина постигала всичко, което сама си пожелаела. Даже я взели на  работа в БНТ  без никакъв стаж и връзки, просто я харесали. От своя страна тя умеела да се промъква в компании на силните на деня и винаги да получава нещо от приятелствата си.

Никога не контактувала с простосмъртни, а се насочвала направо към лидерите. Така станала дружка с Филип Димитров, Иван Костов, със Стоян Ганев и цял списък сини активисти.

Тя им помагала, като предсказвала бъдещето им, използвайки наученото от книгите, а те я издигали все по-високо в службата, доверявали й се и я карали да изпълнява скъпи за онези времена поръчки. Прочула се сред политическия елит, че прави много точни хороскопи и до нейната помощ прибягвали  „сини” и „червени” политици, а тя пък се възползвала от връзките си с всички тях.  „Врачувала“ едновременно на  Бойко Борисов и Сергей Станишев и на двамата казала, че са родени лидери, защото силната цифра в имената и рождените им дати била  1. Даже ходила в президентството и направила хороскоп и на Георги Първанов.

Тя не се спирала пред нищо и обменяла мисли с по-силни от нея, ходела при врачки и ходжи и дори прибягвала към черна магия, за да постигне това, което иска.

В Биг Брадър тя гледа на кафе на част от съквартирантите, но единствено бе излъчено как врачува на Десислава. Журналистката предрече, че двамата се обичат, но няма да се съберат и нямат общо бъдеще.

https://www.youtube.com/watch?v=Uyen3KNZCyk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *