Отровиха кучето на милионера Ветко Арабаджиев

куче преса канарио
Зли хора отровиха кучето на милионерското семейство Арабаджиеви. Четириногото Аксел порода „Преса канарио“ бе изгубено от щерка им Александра в столичния кв. Бояна. Докато разхождала животното без каиша щерката на Ветко за малко се разсеяла, изпуснала го от поглед и то изчезнало, издават запознати.

След няколко часа усилено търсене тя разлепила снимки из целия баровски квартал. Красивата милионерска наследница дни наред издирваше кучето и дори постоянно публикуваше в социалните мрежи за любимото си четириного и паричното възнаграждение, което даваха. Много мутреси, новобогаташи и приятелки на Алекс се включиха в издирването чрез фейсбук. Дори и бившата й врагиня Николета сподели снимка на Аксел на стената си в социалната мрежа.

Александра Арабаджиева
Александра Арабаджиева

Според източници на „Скандално.нет“ милионерите са били готови да дадат дори и 10 бона за информация за кучето. Но уви, то бе намерено убито. Александра написа прочувствен пост във фейсбук за породистия си любимец. „Най-вярното, най-умно и най-красиво куче за мен. Моят най-добър приятел беше намерен убит, отровен и оставен да умре сам в един канал. Нямам думи, с които да изразя омразата си към злобните дребни душици, които ми отнеха кучето. Искам само да попитам: Какво спечелихте? Злобата убива! Пробвайте вместо нея на първо място да обикнете себе си, за да видите света по по-различен начин. Ако си добър, добър ще е и животът ти“, написа натъжената красавица на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Ветко Арабаджиев
Ветко Арабаджиев

В началото всички подозираха, че кучешката мафия е отвлякла животното. От няколко години бизнесът с крадени кучета процъфтява. „Терористите“ най-често искат откупи от стопаните им в размер от 1000 до 4000 лв. версията за кучешка мафия отпадна заради намирането на клетото животно мъртво. Това навежда на мисълта, че някой отмъщава на милионерите, смятат близки до олигарсите Арабаджиеви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Kef! Nay-umnata TAPA mastija izbjagala ot milionerite da stane ulichna mastija i ja otrowili,,

    Ha ha ha smjah goljam, Mnooog umna kuchka, taka i se pada!! Kef!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *