Дърти пръчове предлагат 500 лева на девственици да ги „освободят“

девственаНова мания обхвана мъжете над 50. Заедно с андропаузата, те се сдобиха и с мераци като за последно – да преспят с някоя девица.

В сайтовете за запознанства вече има голямо търсене на девствени котета. Мераклиите  си търсят „неразопакована“  стока и  дават от 100 до 500 лв. на момичета, които приемат да бъдат обезчестени от тях.

В своя обява  50-годишен мераклия е написал, че търси непорочно  момиче за среща  в хотел. За прекарването  на нощта под завивките той е готов да плати твърдата сума от  500 лв. Друг по-стиснат пък ще даде стотачка, ако момиче се навие да го направи с него за сефте. И то в колата му, защото пари за хотел няма.

Твърде евтино и твърде дебелашко, типично по български, коментират моми. Аз да не съм си я намерила на пътя, та да я дам за сто лева, пише съмнителна девственица. Толкова изкарват дамите на повикване, без да са незапечатани. А за цяла нощ взимат и по две стотачки. Нашите стари мераклии много евтино ни оценяват, сърди се потърпевшата, която получила подобно предложение.

Не липсват обяви и  от дами в сайтовете, където те предлагат своята непорочност  срещу заплащане, което е по договаряне.

Не липсват и мъже, които са девствени и търсят обиграни и разтропани по-възрастни дами, които да ги обучат в леглото. Срамежливец е пуснал обява, че плаща 30 лв. за сефтето.

В гей сайтовете „първият път” е сериозна работа и върви много  по-скъпо – 1000 лв за девственик.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *