Футболисти разкриха тарифата на Светлана Василева, която се прави на нимфетка в Брадъра

Светлана хубава1Светлана Василева, която се прочу с прякора Гонзовица, понеже преди години беше гадже на футболиста, се оказа много вървежна сред ритнитопковците.

Те доста я харесвали за еднократна употреба, или неангажираща връзка и си я предавали от ръка на ръка, или от креват на креват.  За уменията  на брадърката  още се разнасят митове,  легенди и поукрасени спомени в  съблекалните на стадионите.

Светлана влезе във  „ВИП Брадър“, за да излъска  имиджа си на леко момиче, който дълго време я държеше в центъра на скандалите и непрекъснато пълнеше жълтите сайтове, което пък й вдигаше цената.

Сега внезапно Светлето изскочи в ново амплоа. Тя е срамежливо девойче, което даже не смее да се съблече до кръста и да изпроси храна от Брадъра. Ходи с добре направена, но скромна прическа, а дрехите й сякаш са купени на някоя разпродажба. Леко секси, но иначе премерено скромни.

Тя или е добра актриса, или просто си е простодушна, но с наивното си държание успя да омотае Ернестина, която буквално я осинови и дует „Ритон“, които също я взеха под крилото си, а тя попива всеки съвет, всяка дума и дори взима уроци по география от тях.

Това я спасява непрекъснато от номинации и тя нито веднъж не е ходила на елиминации. Което показва, че съквартирантите я харесват, или я смятат за безобидна и не я махат за да могат да изпъкнат на нейния фон и да спечелят.

А Гонзовица вече спечели. Чисто нов имидж на невинна простовата девойка, която кой знае как без нито един ден трудов стаж има огромен апартамент в София, обзаведен по последна мода, пълни гардероби и солидна банкова сметка.

Най-вероятно от любовта към футбола…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *