Мафията в действие! Стреляха с гранатомети по колата на Алексей Петров!

АлексейСтрелба с гранатомет бе открита по колата на Алексей Петров тази сутрин на  бул. „Черни връх“. Огънят е бил открит близо до къщата му, когато той вече бил излязъл от нея.

По автомобила на Петров е стреляно е с два гранатомета едновременно, предаде БНР, цитирайки  столичната полиция.Той тръгнал на работа  с бронирания си автомобил, когато в една от пресечките колата му била причакана от двама неизвестни стрелци. Те  стреляли едновременно с гранатометите и избягали.

Автомобилът бил брониран и  удържал на обстрела. Един от снарядите се е забил във вратата му, но незнайно защо не се е взривил.

Петров не е пострадал при инцидента. Районът е отцепен от полиция, извършва се оглед, преглеждат се записи от камери, нищят се различни версии.

Най-стреснати са живеещите в района, които чули силни взривове е се заключили в домовете си.

В момента се лансират всякакви евентуални причини за атентата, но в социалните мрежи все повече популярност набира мнението, че това е нагласено, никой не иска да убива Алексей Петров, а целта е отново да се измести вниманието на обществеността от фалшифицираните избори необяснимата победа на ГЕРБ с огромен процент в цялата страна.

Бившият шеф на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров заяви, че опитът за покушение срещу Алексей Петров е аматьорски. Стрелците са знаели, че е от толкова близко разстояние гранатометът е абсолютно неефективно оръжие. Вероятно става въпрос за някаква постановка с провокативна цел, смята  Гяуров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *