Преслава призна свенливо: Гъмов е страхотен мъж!

Преслава Гъмов прегръдка сирнаГъмов е невероятен мъж! Топъл, нежен, с чувство за хумор. Рядко се срещат такива като него и съм щастлива, че го срещнах.

Това каза Преслава в свое интервю пред списание  ОК, малко преди да се върне в Къщата. Явно в досегашния си живот, свързан с чалготеки и пиянски партита не е имала възможност да контактува с артисти, хора на изкуството и други ерудирани личности, затова е буквално потресена от обноските и начина на изразяване, както и шеговитото му отношение към живота в къщата.

Сега тя е отново под прожекторите в поредната интимна интрига и то точно с актьора. Още  първата вечер, като се върна, тя буквално се залепи за него, прегръщаше го и двамата си шепнеха на  ушенце и се гледаха като влюбени котараци през март.  „Нали знаеш, колко много рискувам. Нали се сещаш?  Рискувам цялата си кариера на чалга певица!“ – прошепна му тя, а той повтори – зная, зная….

Вече цяла седмица двамата не се отделят един от друг, освен когато излизат на участия, но ходят на различни места. Тя в чалготеки, той в театъра.

И двамата много държат на кариерите си, затова на въпроса дали би приела предложение за брак от актьора, певицата доста се замисли и не отговори нито с не, нито с да. Тя съзнава, че един от тях трябва да направи жертва и това няма да е той. Или Гъмов коренно трябва да промени мнението си за чалгата, която декларира, че органически не понася.

На всичкото отгоре вън дебне Бирмата, който никак не е безопасен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *