Шок! Азис Остава на Улицата, Данъчните Продават Апартамента му заради Дългове!

азисАзис е в пълен потрес! НАП продава на търг луксозния му апартамент в „Манастирски ливади“! Причината са  данъчни задължения, които  попфолк звездата не е платила.

Данъчните вече са качили обявата за продажбата  на сайта си и от нея е видно, че търгът ще се проведе на 18 март с  начална цена на наддаването –  432 315 лева. Всеки, който поиска да купи жилището на певеца, трябва да внесе депозит от 86 463 лева.  Ще могат да се направят и огледи  и те са определени за втората седмица на март.

Имотът е доста апетитен  с площ 184,75 кв. м в нова сграда, охраняем при това не със СОТ, а с жива охрана, и има три спална, огромен  хол, кухненски бокс, две бани и две тоалетни.
Луксозното жилище е в отлично състояние, добре стопанисвано с много подобрения, пише в обявата.

От дълго време Азис се инатеше и не плащаше данъците си. Не тези за жилището, а тази върху хонорарите си. Когато  НАП погна  попфолк гилдията още преди шест години, много певци се бръкнаха и оправиха бакиите си. Костинбродският славей обаче не го направи. Бе констатирано, че  той не се е регистрирал по ДДС, въпреки че по закон е  длъжен да го направи поради огромните си доходи от участия и извършването на  независима дейност, която му носи приходи   над сложения праг  от 50 000 лева.

Още тогава по време на ревизия на дейността му  в ревизионен акт още от  2011 г. му били начислени задължения от данъчните над половин милион лева, които с времето набъбнали с лихвите и достигнали космическата сума от 800 000 лева.

Какви са причините фолкаджията да не започне да изплаща задълженията си на малки суми, не е ясно. Пред свои приятели той твърдял, че не е получил толкова пари, имало някаква грешка и упорито смятал, че ще се измъкне.

Сега не направил опит да спаси безценния си апартамент. Навсякъде той плачел, че го дискриминират заради произхода му и се кани да заведе дело срещу държавата, ако се опитат да го изхвърлят от жилището му. Той бил толкова паниран от предстоящата публична продажба, че даже спрял да пее и по цял ден плачел, твърдят негови приятели.

https://youtu.be/DtoM41TH7HM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *