Шок! Моника Валериева преспала с гаджето на Светлана Василева и й пратила селфи

Моника ВалериеваНова  интрига се завъртя около Моника Валериева.

Сега в играта е  Светлана Василева, по-известна като Гонзовица. Валериева пуснала пикантния слух, че е преспала с поредното гадже на плеймейтката, като за доказателство  изпратила селфи от леглото със заспалия от приятна умора в него неверник.

Моделката  изчакала мъжа  да заспи след бурното преживяване, заснела го и пуснала снимката  на Василева, която от своя страна побесняла.

Най-вероятно тази  история е скалъпена от Моника, която страда от липса на обществено внимание, или заради реклама.  Тя и Светлана ще са участнички  в новия сезон на ВИП Брадър, който явно ще е пак от ВИП палавници, при това меко казано. А продуцентите очакват от двете съпренички страшни екшъни. Дотогава и двете ще се опитват по всякакъв начин да влязат в центъра на общественото внимание, та хората  да си припомнят кои са те.

Между двете моделки отдавна има непоносимост и наскоро те се захапаха в социалната мрежа коя какви пластики си е правила. Всяка обвини другата, че е попаднала на некадърен пластичен хирург и че е заприличала на плашило.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *