Шок! Брадърът Богданов бил мъжка проститутка

Богданов беснееГолемият мъжкар и представен като футболист и фитнес инструктор Пламен Богданов се оказа, че нито е инструктор, нито футболист, разочарован от футбола,а просто поредното момченце, което изкарва пари с тялото си.

Той  влезе в Къщата с претенцията, че е религиозен и  спазва Божиите заповеди. До този момент обаче той е нарушил почти всичките, като само не е крал и убивал, но пък бъдещето е пред него, с този избухлив характер все някога ще попадне в бойна ситуация, дори в Къщата вече налита на Братухчев.

Вътре Богданов си призна доста срамен факт – правил за 1000 лева се*с със семейство, защото му трябвали пари.  Дали е обслужил само жената, не е ясно, но за хилядарка, сигурно и мъжът се е възползвал от него.
Всъщност случаят със семейството не бил единствен и Пламен бил търсен за интимни услуги предимно от застаряващи дами. Той държал цената си висока и затова се потял по цял ден във фитнеса – да има повече клиентки, които ще се възхищават на мускулите му.

Професията му обаче  му пречела в любовта, тъй като бързо станало ясно какво работи и девойките се ужасявали да започнат връзка с  жиголо. Той даже сериозно влюбен в момиче  от Варна, което като разбрало с какво се занимава, буквално избягало.

Богданов така и не може да си намери сериозна приятелка. За сметка на това практикува се*с  срещу пари със загорели лелки, развратни семейства, по-грознички, но богати жени, а има подозрения, че е обслужвал и мъже.

Иначе обаче е твърдо против обратните, заклеймява гейовете и всяка втора дума му е „аз съм мъжкар“. Едно обаче е сигурно – той няма как да спечели наградата, но си направи такава реклама, че след излизането си от „Биг брадър“ спокойно може да си вдигне тарифата, коментират зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *