И Явор Дачков заби нож на Крисия – пеела като лелка

Крисия голамаЯвно на Крисия никога няма да й простят, че пя в Крим и на всичкото отгоре спечели второ място.

След изцепката на Александър Йорданов да върне наградата, защото било срамно да пее в окупирана от руснаците територия и била стъпяла върху кръвта на невинни деца, сега в хора се включи и Явор Дачков.

  Той пък се оказа таен музикален критик и заяви, че гласът на Крисия бил вече  напълно осакатен от екипа на Слави и от самия Слави.  Близо година след страхотното й класиране на детската Евровизия, той направи анализ и буквално сравни със земята песента й  „Детска планета“. Тя пее с цяло гърло и  гласът й няма различни цветове, написа журналистът. Той е като на Лили Иванова /?!/ равен и орязан  от нюанси, няма топлина и дълбочина, в него не се чуват радост и тревога, нито пък някаква мощ на чувствата. Пее равно и апатично, сякаш само отбелязва нещата.

Големият музикален „критик“ стигна дотам, че обяви, че Крисия издавала просто  подражателски звуци. Иначе не можела да пее като дете и пеела като лелка. След това продължи да хвърля жлъч върху кастинга за детската Евровизия и обяви, че било глупаво да се прави, защото принципно било проблем, когато едно дете започне да пее като възрастен, а няма неговия опит, пък всички участници там сега имитирали Крисия и искали да приличат на нея.  В това той съзря болна амбиция на родителите им.

 Дачков даже се обяви  против участието на деца в конкурси по телевизията и заяви, че докато Слави и екипът му ги прослушвали, на него това му се струвало напълно перверзно. Защото те пък били носители на чалгата.

А как „лелката“ Крисия печели награди на престижни детски международни конкурси, като не може да пее, той не обясни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пухльо! Няма да простят на това дете, че пя в Крим. Ще го унищожат

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *