Щерката на Данчето Христова търси донор за бебе!

Ивана КамелияДъщерята на Йорданка Христова – Ивана, и нейната настояща любима Камелия възнамеряват да си родят и отгледат бебе.

Тъй като обаче двете влюбени дами  физически няма как да направят това без намесата на някой мъж, милите гълъбчета си търсели усилено доброволец от силния пол, за да им стане донор.

Най-вероятно донор на скъпоценната  сперма ще стане техен общ приятел.  Ивана и Камелия искали да вземат семето на човек, когото познават лично,  за да са сигурни в качеството и гените на своето потомство.  Те искали бебето да е красиво и умно и да оправдае всичките им очаквания.

Идеята на двете ВИП последователки на Сафо е това да се случи в най-скоро време, за да може по Коледа вече да се радват на първото си бебче. Ивана обаче категорично не искала тя да надува корема и да става майката, защото и без това играела ролята на мъжа в двойка им. Затова за целта щяла да се „жертва“ Камелия.  Което пък звучи невероятно, защото тя е глезла и обича само да се грижат за нея, а не тя за някого.

Тази беше и причината за раздялата й с Люси Дяковска. Певицта поиска дете, а Ками отказа да го износи и да си разваля фигурата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/adCHPXGBc1o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *