Кошмар! Вулева и Линдарева се борят за „Секс символ“ на годината

Албена сърдитаАлбена Вулева е сред най-атрактивните кандидатки, които ще се борят в  тазгодишния конкурс „Секс символ на годината“.

По ирония на съдбата блондинката ще си оспорва челното място с Евгения Калканджиева и Зорница Линдарева, бивша любовница на мъжа на Жени.

И трите бяха събрани в едно риалити, и трите показаха различни страни на женствеността и сексуалността, от агресивното събличане  до слабост  и безпомощност.

Гласуването ще продължи само още ден, като всеки българин  може да даде своя вот за любимата си ВИП звезда  във фейсбук. Победителите ще бъдат обявени и наградени в петък на парти в столичен клуб.

До момента Албена шокиращо води с около 40 процента на Линдарева, а бившата шеста по хубост в света е  на трето място.

Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, Петко и Яна Димитрови футболистът Благой Георгиев и 18-годишната ученичка Куини-Алис Николова пък  попадат в категорията „Секси двойка“.

За най-привлекателни и хващащи мъжкото око майки се състезават танцьорката  Биляна Йотовска и плеймейтката Биляна Евгениева, която за кратко бе сгодена за Ицо Стоте манекенки.  Титлата „Риалити секс символ“ пък ще си оспорват незабравимата  Елена Кучкова, Бориса Тютюнджиева и Кали, като последната няма никакви шансове пред лъвици като Елена и Бориса.

Организаторите на проявата обясниха присъствието  на Албена в няколко категории не само с безупречната й външност, но и  с невероятните и зрелищни скандали, които спретна  в последното издание на шоуто „ВИП Брадър“ миналата година. Попаденията й бяха точни, тя казваше истината в лицето на всеки, а не зад гърба му и успешно успя да свали светските маски и тайни на виповете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mX63tNaaHQM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *