Део става кръчмар

ДеоДео  вече се е отказал от надеждите да е водещ на тв предаване и планира да отвори собствено заведение в центъра на София.

Блондинът, който преди да стане рапър, водещ и риалити герой, си изкарваше хляба като барман, твърдо е решил да си намери нещо постоянно, което да му носи добри доходи.

Той се е свързал с банков консултант и даже вече е подал документи с молба да му бъде отпуснат кредит. С парите той ще наеме и обзаведе помещение,  което е подходящо за целите му.

Искам да е такова място, където аз, приятелите ми  и близките ми хора ще се чувстват като у дома си и ще  искат да се връщат всеки ден. Да е топло, уютно, нещо като сегашните английски пъбове, но да  има и сцена, където да каня рок групи, предимно български“, разкадвал на приятелите  си Део.

За целта блондинът трябвало да инвестира над 120 бона, за да се получи както трябва. Ще му помага приятелката му Мариана, която и без това е професионална сервитьорка и именно в заведение той се запозна с нея. В суматохата двамата работят и за дете, но засега не се получава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/loZJIzpZgS4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *