Шок! Набиха Валери Божинов в ресторант заради „Малко Коте“

Валери Божинов басейнИзвестният не толкова като  футболист, колкото като неуморен сваляч Валери Божинов яде як бой в хитовия  ресторант „Джанъм“ в София.

Естествено, причината била „малко коте“, но този път Валери попаднал и на ревнив котарак. Случката станала малко след рождения му ден,  който беше на 15 февруари и който ритнитопковецът празнува в България. Целия карманьол бил покрит от шефовете на заведението, но свидетели се разприказвали, затова и новината се разпространила по-късно.

Бившият на Николета бил в приятелска компания, а до него стояла новата му любов Бояна Генова. Това обаче не му попречило да бройка мацка от съседната маса. Младата дама сама го сваляла и му давала всякакви сигнали, че го обожава и иска да й вкара поне „един гол във вратата“. Той също се заплеснал, забравил за Бояна и се отдал на флирта, който явно е в кръвта му. Двамата вдигали наздравици, изпращали си въздушни целувки и любовни намигвания, подхилквали се похотливо, а Бояна се правела, че не забелязва нищо.

За лош късмет придружителят на неизвестната мацка бил от ревнивите и никак не му харесало как Валери се занася с гаджето му.

Той изчакал футболиста да отиде до тоалетната и в коридорчето му нанесъл няколко яки удара. От опит, Божинов знаел, че не трябва да се отбранява и не трябва да отвръща на ударите, за да не стане по-голямо меле. Защото има опасност да го извадят извън строя за следващия мач. Затова приел тупаниците стоически докато охранителите не обезвредили ревнивеца.

Валери се върнал на масата си все едно нищо не е станало, но повече не се обърнал към другата маса, а изцяло се отдал на идилията  да си гушка кротката Бояна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/d2BoHyK20UE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *