Зарко изригна: Деси Слава е най- обикновена Ку*ва!

Деси гъзБившето гадже на фолкаджийката  Деси Слава – Зарко буквално изригна срещу доскорошната си любима и я нарече „обикновена ку*ва“.

ММА боецът още от излизането си от Биг Брадър бил бесен от признанието на Деси, че си има друг. Той стана за резил пред цяла България, когато обясни, че не й е изневерявал и я чакал да се сдобрят, а в същото време тя, без да чуе неговите думи, заяви, че вън я чака човек, защото си има нов приятел.

Още като излезе от формата, Зарко си замина за Русе и отказа да се помирява с любимата си. Той твърди, че оттогава нито са се чували, нито са се виждали, а тя пък казва на всеослушание, че непрекъснато си говорели приятелски по телефона и даже била готова на компромис и да му роди дете, стига той да поиска.

ММА-боецът обаче не само не иска дете от нея, но не желае и да я вижда. След „ВИП Брадър“ редовно говорел пред приятели обидни думи за нея и за всички фолк певици, взети заедно.

Наскоро обиденият на чест боец пусна грозен подигравателен колаж  във фейсбук, посветен на всички дами от гилдията. В него са комбинирани стоп кадри от техни клипове, умело преплетени с „вдъхновяващи“ цитати от песните им. Зарко се гаври с извадките и ги нарича пантери, които не носят бельо, работнички, генерали, но довършва с думите: „Обаче извън това всички сте просто ку*ви“.

В колажа се виждат горещи снимки на Анелия, Яница, Джена и Галена, като последната е представена и с избрани кадри от нейното лично домашно по*но клипче, с което преди време шашна цяла България. Но точно това видео пък я изстреля на върха.

Колкото и жестока да е подигравката на Зарко, тя е истинска и съдържа истински снимки, а не монтажи и фотошоп.

В нея не е включена Деси, но се подразбира, че всичко е насочено към самата нея и колажът изобразява и нейното поведение, от което бившият й е потресен.

А Зарко е още по-потресен от факта, че Деси е приютила в дома си 19-годишно боксьорче, но продължава да тръби по медиите, че обича само него и е готова да му роди дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pNCdXt1MXps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *