Без свян! Девствената Гери-Никол се разчекна пред феновете!

Гери-Ниикол ЛолитаГери–Никол не търпи да бъде извън светлината на прожекторите и ако те не я осветяват, нарочно застава пред тях.

Малката певица бързо разбра, че няма лоша реклама и колкото повече пишат за теб, толкова по-добре. Независимо какво пишат.

Сега тя за пореден път скандализира хората, които й обръщат внимание и се пусна в мрежата с визия на Лолитка. Малката изкусителка се е облякла като малолетна прелъстителка с бюстие, къса карирана поличка, безумни ботушки над коляното и черни гащички. Въпросните гащички са изцяло на показ, тъй като уж невинно се е разкрачила срещу камерата.

В позата й има много предизвикателство и макар и облечена, тя изглежда полугола и сякаш подканя „Ела и ме вземи“.

Любопитно е, че откритието на Криско брани честта си непрекъснато и дава интервюта, че всичко написано за нея са долни инсинуации, а тя не е такова момиче.  Била отдадена на училището, ходела с лек грим, наричали я „бебчо“, понеже била девствена.

В случая се пита – хората ли са виновни, че се възмущават, или ги кара самата тя?!

Ако не се беше снимала в този вид, кой щеше да каже и думичка и кой щеше да се чуди що за морал има и какво послание изпраща към връстниците си и към още по-невръстните си фенове?

Явно се е родил поредният Нарцис на сцената, който е решил да подражава на Николета, защото нито една певица, дори от чалгаджийките не се е снимала така безсрамно разкрачена и не качва такива снимки в социалната мрежа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VyWKlzLvFGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *