Шок! Десислава си купила легло за 5 бона, да не я боли, като си удря главата в таблата заради Зарко!

Деси ревТолкова много страдах от раздялата ни, толкова много плаках и си удрях главата в таблата на леглото от любов, че накрая ме болеше денонощно, призна фолкпевицата Десислава.

Затова се наложи да си купя ново легло за 5000 лева с тапицирани табли, че като се удрям, да не ме боли. И всичко това заради раздялата ни със Зарко.

Кажи бе, нахвърли се тя отгоре му, когато премина шока от внезапното му влизане в Брадъра. Кажи заради друга жена ли ме остави? Чакай бе, скъпа, още не съм дошъл и ти ме започна от вратата. Ако искаш, да си тръгна. Щом ти преча да се забавляваш тук, измърмори ММА-боецът. Не искам да си ходиш, ревна с пълен глас певицата и се скри да плаче в леглото си, а след това внезапно се скри в стаята на Евгени Минчев, който бащински започна да я утешава, изоставяйки всякакви лицемерни пози. Щом е дошъл при теб тук, значи те обича.

Тогава защо ме остави, наду още повече гайдата певицата. Докато тя ридаеше,  Евгени й подаваше кърпички, а Ваня Червенкова охраняваше като лъвица вратата,  останалите брадъри наобиколиха Зарко и започнаха да го уверяват колко много го обича Деси, как все за него говори и каква голяма грешка е направил, като е оставил такава всеотдайна и хубава жена.

Целият проблем между двамата се появил, когато тя се премести в „Пайнер“. Той не искал тя да отива в тази компания, защото означавало повече работа, повече участия и по-малко време за тях двамата. Какво ще кажете за жена, която избира кариерата пред семейството, каза отбранително спортистът.

Той ме остави точно на Нова година, като разбра, че няма да празнуваме, а аз имам участие, обясняваше в това време Деси. Няколко години кариера са ми останали, искам да поспестя пари и да ги оставя на детето си. Той обаче ме ревнува и иска да съм само с него, проплака певицата.

Дали Брадърът ще ги събере отново или ще се изпокарат още повече, ще стане ясно до седмица.

https://youtu.be/HsyG9nnZG8c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Taka e ,ne moze dve dini pod edna misnisa da nosis.
    Parite se pe4eliat,no istinska lubov ne se sresta vseki den…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *