Вижте корема на Деси Слава! Кога се освини така?

Десислава коремКакво му има на корема на Деси Слава – запитаха се шашнати фенове след поредната й публична изява.

На нея певицата е с къса пола и горнище с ниска талия, а по средата стърчи собственото й наедряло шкембе. Почитателките на фолкаджийката си помислиха, че това е голям чорапогащник, навит на кръста, или боди, което се е откопчало. Дрехата е телесен цвят и се е набрала на корема й…

При внимателно вглеждане обаче се вижда, че това е собствената й кожа, която се е нагънала от тлъстини.

Още в Биг Брадър певицата показа, че не се интересува от диети, нито пък от упражнения. Похапваше си каквото може и колкото може, а в останалото време се тъпчеше със сладки неща от мъка по Зарко.

Проблемът с килограмите Деси решава по друг начин. Когато събере достатъчно тлъстинки около талията, тя отива в клиника и си прави липосукция. Така източва всяка излишна капка сланина и отново придобива сравнително стройна фигура.

Певицата се хвалела, че така не измъчва организма си с глад и постъпва точно като Марая Кери, която често прибягва до този метод, за да се втали.

Явно и на двете не им пука, че наскоро манекенка почина при такава интервенция и смятат, че това на тях няма как да им се случи.

А Деси бърза да влезе във форма за наградите на „Планета“ и вече е късно за упражнения и диети. До събитието остава само седмица. Следва… поредната липосукция!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pNCdXt1MXps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *