Яна Маринова с коремче, има ли вътре бебе?

Яна Маринова бременнаТова се запитаха зрителите на Би Ти Ви, когато Яна Маринова се появи в понеделник с доста закръглено коремче на последния концерт на предаването „Гласът на България“.

Освен, че беше видимо напълняла, гласът й беше доста прегракнал и явно сериозно е бушувала по празниците. Бялата тясна рокля очертаваше всяка линия от тялото й и зрителите решиха, че или много си е хапвала по празниците, или и тя ще се нареди след звездните майчета, които тази година се спукаха да забременяват една след друга.

По-разумните решиха, че Яна едва ли ще жертва кариерата си точно в разцвета й и ще се върже с бебе. Яна Маринова,Те отдадоха пищните й форми на осветлението и на неподходящата рокля. Освен това всеки знае, че ако се появи на сцената в бяло, камерата автоматично му „качва“ пет килограма отгоре. Изборът на цвят бе окачествен като лош вкус от страна на водещата и на стилистите на предаването.

Все пак, ако водещата е решила да става майка, то в момента бебето ще има и добър татко, защото с новата си любов тя има прекрасни отношения. Актрисата вече има едно дете от предишна връзка, но малкият Никола живее с баща си, за да не пречи на напрегнатия светски и професионален живот на майка си. Зрителите обаче уловиха и сериозна промяна в отношението и настроението на водещата. Тя ту се усмихваше, ту беше саркастична, ту си забравяше репликите и Мартен ги довършваше вместо нея. Има нещо, случва се нещо с Яна, но дали е бременност, нервно напрежение или просто воденето на предаването й е последна грижа и го прави през пръсти, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UJ_UGdXFp-Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Прегракнала от свирките, които ми прави ежедневно

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.