Дичо ще се жени за Карина заради Ариел!

Дичо и КаринаПевецът Дичо от Д2 най-после е преодолял страха си от обвързване и смята да предложи брак на дългогодишната си приятелка Карина.

Той първо изчакваше да се опознаят – има няма пет години, после я изчака да роди, накрая бебето пък да порасне. Но сега най-после се сетил, че няма закъде да отлага повече и съвестта му проговорила заради малката Ариел.

„Ще предложа брак на Карина, измислил съм го как да стане, обстановката ще е като в приказките, а тя няма да може да ми каже „не“. Ще я изненадам така, както само аз си знам и ще я накарам да си спомня цял живот това предложение. Кофти ми е, че не сме женени, защото имаме дете и нося отговорност към него. То няма вина, че баща му не е намерил време да се ожени за майка му“ – твърди разнеженият Дичо в свое интервю. Само не уточнява коя година смята да предложи на Карина. Малката Ариел вече проходи.

Най-хубавото нещо, което ми се случи е раждането на това невинно същество. Нито една песен, нито един концерт не може да се сравни с това усещане, което ти дава едно мъниче, една част от теб, която продължава да живее.

В началото ме беше страх да я пипна, толкова мъничка беше. Имах чувството, че ще я счупя.

Сега обаче я гушвам и тя ми говори. Не разбирам какво точно говори, но в очите й има толкова любов! Пеем заедно, свиря й на пиано или китара, а тя размахва ръчички. Неописуемо е, обяснява певецът, който най-после откри сладостта и тръпката на бащинството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yn9RgZV5ud8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *