Божидар Димитров: Бежанците трябва да бъдат Покръстени! Мигрантите купуват деца, ползват ги да влязат в ЕС и ги захвърлят в България!

Божидар Димитров1Историкът проф. Божидар Димитров обясни в ефир доста революционната си идея да бъдат покръстени  мигрантите, която шокира всички псевдозащитници на правата на човека и вероизповеданията.

Не  съм казал, че това трябва да стане задължително и насила, а доброволно, поясни той. В момента в Европа се сблъскват две религии, два вида морални и религиозни ценности, два различни начина на живот. Виждате какво следва – насилие, тормоз, опипване и убийства на жени…

Трябва да е много наивен някой, който си мисли, че те ще приемат нашите ценности и ще си живеем мирно и тихо и просто ще си съжителстваме. Свидетели сме, че подобно съжителство в Батак стана причина да бъдат изклани стотици хора. В Европа става същото и сега е само началото.

В момента се възмущаваме от дивото поведение на бежанците, но засега то е в единични случаи. А когато ордите мигранти се организират, когато се сплотят в голяма общност – какво ще правим? Ще ги оставим пак да размахват ятагани ли?

Трябва по някакъв начин да ги приобщим и религията е един от пътищата. Макар че това е трудно. Много, много трудно, защото тяхната вяра е по-силна от нашата, някои от тях са пълни фанатици и дори жертват живота си в името на Аллах. Християнството е по-мека религия и през вековете се е превърнало в смирено поведение и обществено приемлив начин на живот.

бежанциПрофесорът подчерта и, че сирийците са само една пета от емигрантите. Тогава от какво са заплашени другите? Защо бягат? Защо се преселват на тумби в Европа?

Има план да се ислямизира стария континент и да се предизвика хаос, а населението да живее в страх, категоричен е Димитров.

Той не може да посочи точния автор на плана, но е сигурен, че процесът е започнал и е на път да стане необратим.

Професорът издаде тайна, която шокира слушателите.

И на мен ми и мъчно, когато гледам малки дечица с тъжни очи в ръцете на измъчени мигранти. Гледката е покъртителна наистина. И кара разни организации да ридаят, да се хвърлят да ги защитават, да събират средства, да помагат.

Но малцина знаят, че тези дечица всъщност не са на хората, които ги носят. Виждаме здрави, прави мъже, с малки момченца на ръце. Малките обаче са купени. Дават се пари на бедни семейства, взима се едно от децата и им се обяснява, че ще бъде заведено в Европа, където ще има добро бъдеще и няма да гладува.

След това мъжете, които са се устремили към ЕС с ясна само за тях цел, като преминат нужните им граници, захвърлят хлапетата. Вярно е, изпълняват обещанието да ги заведат в ЕС, но ги ползват като щит и алиби и ги изоставят.

В момента у нас има 1 031 изоставени арабски деца, които не знаят езика и се отглеждат тук тайно, за да не се предизвика напрежение в обществото. В ЕС изоставените арабски хлапета са десетки хиляди. Така и така ги гледаме, поне да ги покръстим и да ги отгледаме като християни. А не от криворазбран хуманизъм да им внасяме и учители да ги учат на Корана, смята професорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *