Преслава пак стана „Певица на годината“, Галена бойкотира церемонията!

Преслава Здравко
Преслава предпочете да се снима с „Ритон“, вместо с колегите си

Преслава е старата нова „Певица на годината“. Тя получи статуетката на 14 -я фолкаджийски „Златен Орфей“, наречен  Годишни музикални награди на телевизия “Планета”.

Цяла седмица различни слухове я пращаха в пенсия, а недоброжелатели ровеха в личния й живот и изкарваха какви ли не „тайни“ от него, включително и че ходи едновременно с трима милионери. Изляната с кофи помия обаче, не попречи Преси отново да се нареди на първото място и да остави зад гърба си завистливата конкуренция.

Разбира се, имаше обидени, и засегнати и то много. Но най-вбесена се оказа Галена, която като разбра, че няма да получи мечтания приз, бойкотира събитието и изобщо не се появи на него. Въпреки че й бе отредено званието „Идол“, а имаше и приз за дуета си с Десислава, тя демонстративно отказа да ги получи.

Галена била повече от бясна, разказват в гилдията. Когато разбрала, че няма да е първа, тя се разфучала, изрекла много остри думи, които могат да изчервят и таксиджия, тропнала с крак и заявила, че няма да им ходи на нагласената церемония. Тя се прибрала при мъжа и детето си, внезапно сещайки се, че е семейна и че иска да прекара празниците у дома. Вкъщи обаче си го изкарала на половинката си Галин, като беснеела и хвърляла люти обвинения върху Митко Пайнера, издават техни приятели.

На поп-фолк церемонията Фики стана за втори път Певец на годината, а Галин се задоволи с второто място.

Специално за церемонията бяха дошли Катя и Здравко от дует „Ритон“, за да подкрепят приятелката си Преси, с която се сближиха във ВИП Брадър.  

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *