Деян Неделчев – Икебаната Иска да се Самоубие! Вижте какво го мъчи!

ИкебанатаДеян Неделчев – Икебаната е в тотална депресия и даже говори за самоубийство.

Той не за пръв път изпада в психическа кризи, но сега било просто кошмарно, разказват негови близки. Кризата му  започнала преди няколко месеца, когато с брат си Бойко се изпокарали отново. Те не си говореха дълги години, но после си стиснаха ръцете и даже заедно си купиха общ апартамент в София. Бойко обаче не издържал странностите на Деян, не харесвал компанията му и гостите, които води и непрекъснато му правел забележки. Освен това имали и да делят наследствени имоти, а Деян усетил, че брат му се опитва да го прекара.

Сега Икебаната непрекъснато плачел и твърдял, че не вижда смисъл да живее. Нямал нови хитове, не го канели на участия и концерти, публиката не го разбирала, феновете му били малко…

За да преодолее мъката си, се скрил в къщичката си  на Канарските острови и заявил, че повече няма да се връща в България, където не оценяват таланта му, а близките му правят номера. Чувствал се излишен и отхвърлен.

На Канарите го обхванала носталгия и канел българи на гости в дома си, за да не е сам. Те обаче бързо си отивали, стреснати от лошото настроение на странния си домакин. Някои се опитвали да го утешат, други се изнасяли, но общото мнение е, че бил мрачен, все плачел и не бил добра компания. Затова скоропостижно го напускали.

„Чувствам се все по-самотен и много много объркан“ – написа наскоро в профила си във Фейсбук Деян. Чувствам се на ръба и не зная има ли смисъл да се боря и да си отстоявам позициите, когато никой не ме разбира. Пуснал съм се по инерцията  какъв е смисълът да си давам зор, като явно не съм нужен на никого?

Тези думи са вик за помощ, но малцина са ги разбрали. Под поста му зевзеци пишат – тичай да събираш съчки, няма ли някоя по-голяма пръчка за теб… и други дебелашки шеги.

Обаче истинските му приятели са загрижени. Икебаната стои сам, слуша стари балади, предимно на починали певци… и плаче!

Страх ни е, че този път депресията му е много дълбока. Загубил е смисъл в живота и непрекъснато се рови в старите си албуми и ги слуша. Не е така жизнен като друг път. Даже спря да се шегува, твърдят загрижени близки.

Те се притесняват чувствителният певец да не посегне на живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/67qC71wLxgQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *