Джена тръгна на война с Преслава! Пуска Злобни Слухове, че ще я Пенсионират! Виж Защо:

0
Джена Преслава
От приятелки – до врагове

Нова битка се разгаря в навечерието на раздаването на статуетките в  „Пайнер .

Обикновено събитието не минава без чутовни скандали. И тази година е абсолютно същото.

Всеки път има по една или две недоволни певици, като последно номера правиха Камелия и Глория, но се кротнаха.

Сега със слуховете и скандалите се е заела Джена. Бившата на Джино била бясна, че Митко Пайнера пази в пълна тайна кой какво ще получи на церемонията. Преди години се знаеше месец по-рано кой с какво отличие ще бъде удостоен, а сега се носят само слухове. Това създава огромно напрежение и всички певачки се гледат на кръв и си подливат вода.

Най-онеправдана се чувствала  Джена, чиято кариера тръгна бавно надолу и вече не е толкова популярна, нито пък има някакви суперхитове. Фолкаджийката дочула, че вместо мечтаната титла за „Песен на годината“, ще получи само с нищожната  статуетка „Посланик в чужбина“. Това я вбесило тотално и тя решила да бойкотира тази година събитието.

Митко Пайнера едва я убедил да изпее една песен, пък после, като толкова иска да си ходи.

Джена научила от свои източници, че Преслава пак ще е на върха и й обявила война. Сега тя пускала слухове, че Пайнера възнамерява да я пенсионира, като й даде „Певица на десетилетието“, което е сигурен знак, че след това кариерата й ще тръгне надолу, както стана с Ивана и Глория навремето.

Преслава обаче е във вихъра на популярността си и няма никакво намерение да се пенсионира. Джена пък я недолюбвала заради Джино, с когото колежката й се сдуши след края на риалити шоуто „Вип Брадър“. Припомняме, че Джена сама изостави бившия си годеник, но ревнува, когато друга му обърне внимание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ybjLayh1HLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *