Тачо заби палава студентка, Жени се прави на глуха и сляпа

Жени и ТачоМлада студентка поредната дама,  завъртяла главата на Стефан Манов-Тачо, пише HotArena.

Новата двойка обикаля чалготеките, а Жени Калканджиева си крие главата в пясъка и не иска никой да й говори за това.

Миската вече е вдигнала ръце от „благоверния“ си и отношенията в семейството приличат на разграден двор, в който всеки влиза и излиза, когато си поиска и всеки си е свободен електрон. Връзката им отдавна се бръи за  „отворена“, живеят заедно заради детето, но всеки прави  забежки от семейното ложе, а когато са на сухо скрепят дружбата си в спалнята.

Не е тайна, че по-ненаситен и шавлив  е Тачо, който за две години навъртя толкова връзки, че даже жена му им изгуби сметката.

Сега обаче авантюрата на плейбоя не била за една нощ и положението било по-сериозно.

Една от многото забежки се превърнала в нещо по-сериозно.  Момичето е студентка трети курс в УНСС и с него Стефан се виждал няколко пъти седмично. Сглядите ставали в  общежитието, където момата живее, а Тачо минавал покрай портиера с високо вдигната за поздрав ръка, защото вече го познавали там.

Новата любов на Тачо била горда, че е забила толкова известен софиянец и вече се виждала столична снаха, но той едва ли ще си напусне семейството и ще си изтърве богатата издръжка от Жени, заради малко бедно момиче.

Просто в момента е влюбен и Жени го е оставила да вилнее и да се наиграе, макар че всеки момент може да го отрезви и със скандал да го прибере вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *