Най-мръсните избори! Да оставим Борисов и Цветанов да се въргалят сами в кочината. Ние отиваме за гъби!

долу герб
В кулинарно-изборния речник денят на вота има две значения – кебапчета или гъби. Първото значение е за една по-мургава част от населението на родината ни, която консумира вота във вид на кебапчета и после драска нещо на бюлетината. С ходенето за гъби пък свързваме онези отвратени от политическата класа интелектуалци, които предпочитат излета в планината и консумирането на набраните гъби пред отиването до секцията.

Така или иначе, дали заради кебапчетата или заради гъбите, България заприлича на Северна Корея – всички сме в един цвят. Униформени и винаги верни на партията! Каква е разликата между Ким Чен Ун и онзи ръб Цветан Цветанов – 20 косъма.

Срамна работа е един народ да се предаде пред толкова посредствен човек. Дали заради изборни манипулации или обикновено овчедушие. Един достоен народ не би позволил на илитерат като Цветанов да се вихри по телевизорите ни с широка усмивка.

избори бойко цветанов

Осъденият на две инстанции и оправдан от висшата вече е изправил гребена и със замах заповядва на Реформаторите да му се извиняват докато дава интервюта и ни залива с „изящния“ си изказ, същите тези Реформатори се гънат като глисти и сричат за да не би да се скарат с новия-стар господар.

Вален, вместо да го играе пичовски и да използва историческия шанс, прави глупости, за да отвлича вниманието от изборните шашми.

БСП агонизира заради посредствения си партиен „елит“, който не само я задушава, но и я доведе до там, че да се радва на победата от първи тур в Полски Тръмбеш. Поредната знакова глупост! но на „Позитано“ са се наредили само тарикати от ниска класа и резултатите не могат да бъдат други. Искали да ги признаят като опозиция.

Как да стане това, като половината им депутати са овъртяни в икономически схеми с шефовете си от ГЕРБ? Да не говорим за имена като Георги Гергов и отцепниците от АБВ, които гоцевизираха по познатия олигархичен модел част от левицата.

Може ли подобни типажи да са алтернатива на статуквото?

izbori_boiko

С такава опозиция е нормално интелигентната част от народа да отиде за гъби. Някакъв светъл лъч е Ангел Джамбазки. Но той едва ли ще смогне да стопли народонаселението през зимата. Очевидно ВИФ и Симеоново слагат в малкия си джоб всичко останало. Чета мои колеги и приятели, че искат от Путин руско поданство, а други оглеждат имоти в Унгария, Словакия и Чехия. Май наистина няма смисъл да продължим да се въргаляме тук с прасетата в кочината. Циганизацията и Бойковизацията продължава. Макар и на места с приемливи, даже хубави лица.

Да се чудиш какво чувстват симпатични и очевидно адекватни хора като Йорданка Фандъкова, Живко Тодоров и Димитър Николов, когато в тях се отъркват Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Сигурно няма по-голям кошмар от понятието партийна дисциплина.

Нека ги оставим да се радват на победата, че край Камарци имало манатарки. Отивам да бера…

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IsdkFDXNhY4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *