Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ким Чен Ир – един от последните кървавочервени комунистически вождове на планетата – биография – 1 част

Ким Чер Ир

Ким Чен Ир потопи в сълзи цяла северна Корея. „Яркото слънце“, както месните жители го наричат, издъхна на 17 декември на почти 70- годишна възраст. Денят на кончината му бе обявен за траурен, а след това се изниза цяла седмица на сълзи, рев до припадък и безумни крясъци от мъка по площадите на цялата страна. И всичко това заради незаменимия Ким Чен Ир- един от последните кървавочервени комунистически вождове на планетата, който ще бъде погребан на 28 декември.

Казват, че когато се е родил, не една, а две дъги се появили в синьото небе над родното му село. Необичайното явление било забелязано от десетки жители. Всички се чудели какво ли вещае това небесно знамение- война, мир или пък появата на мъдър мъж, пълководец и комбинатор, който знае как да

Ким като малък, много се възхищавал на баща си

поведе народа към светли бъднини.

Същата вечер над Корея блеснала нова звезда. Тя била наблюдавана от партизаните в горската хижа, където проплакал малкия Ким Чен Ир. Тъй като нямало „придворни“ астролози, така и никой от въоръжените и брадясали мъже не си направили труда да тълкуват космическото чудо.

Това е само една от версиите за раждането на сатрапа. Според друга легенда той се пръкнал в село Вятское, Хабаровска област в Русия на 16 февруари 1941 година. Родителите му го кръстили Юрий Ирсенович Ким. Баща му- Ким Ир Сен ръководел стрелкови батальон в региона и възпитавал децата си в сурова, почти жестока дисциплина. Едва след края на Втората световна война семейството се преместило в Пхенян.

Там синът завършил университет, кръстен на името на баща му- дългогодишен ръководител и основател на Корейската народно – демократична република.

Последният вожд на планетата…

Младежът естествено членувал в Централния комитет на партията. Той отговарял за политическата пропаганда сред населението и по думите на партийците се справял много добре. Благодарение на протекциите на татко си оглавил и спецслужбите. Японци и южно корейци били много добре запознати с нравите му и жестокостта, с която наказвал враговете на Севера и мислещите различно от спуснатите от партията правила и норми на поведение в азиатската държава.

Синът на Ким Ир Сен водел изключително разюздан интимен живот. Той съжителствал официално с четири дами, а преспал и с безчет верни на партията му другарки. Жените доброволно лягали в кревата му, за да си нямат излишни главоболия.

Ким се грижел еднакво добре за многобройните си рожби, независимо дали са родени от съпруга или от любовница. Говори се, че е успял да обезпечи всичките си чеда доста добре финансово, а някои от тях дори изпратил в САЩ. По непотвърдена информация част от децата на Ким Чен Ир дори не са вписвани в регистрите за раждане.

Това е така, защото корейците по принцип се славят с висок морал, а безразборните полови контакти никак не се връзват с партийните повели.

Виж 2 част от биографията на червения севернокорейски кръволак Ким Чен Ир ТУК:

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *