Дъщерята на Брендо, Лара Банева вършее в интернет ! Вижте профила й в сайта Ask.fm

Лара Банева
Лара Банева

Щерката на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо вече се е отърсила окончателно от шока, който преживя през 2013 г., когато беше отвлечена от неизвестни похитители в центъра на София. Лара беше в плен 47 дни, а родната полиция беше вдигната на крак за да издирва наследницата на Банев.

След неприятната случка Брендо взел незабавни мерки за сигурност и решил 13-годишната Лара Банева да продължи живота и обучението си в Англия за да не се превърне отново в жертва на неговите отмъстителни врагове. Към момента Лара учи в престижното лондонско училище Кинг Едуард и води съвсем нормален тийнейджърски живот.

Макар баща й да е една от най-мистичните фигури в страната, тя не е лишена от достъп до социалните мрежи, както повечето наследници на милионери със спорна репутация.

Щерката на Брендо има акаунти в най-разпространените сайтове за споделяне и отчита ежедневна активност, публикувайки актуални свои снимки и статуси. От фотосите си личи, че стандартът й на живот е наистина висок. Не е лишена от нищо и типичните тийнейджърски привички не са й чужди. Въпреки че е само на 13 г., Лара вече пазарува в бутиците на световните дизайнери, носи маркови аксесоари и позира в така наречения „кифленски стил“ пред обектива на своя смартфон.

Лара Банева

Разследване на „Скандално“ показа, че наследницата на Банев има и регистрация в нашумялото приложение Ask.fm , редом със своите връстници. (Вижте профила на Лара ТУК) Принципът на този сайт предполага анонимни хора да й задават въпроси, на които тя публично отговаря. Подробният анализ на „Skandalno“ сочи, че по-голямата част от питанките в профила на Лара са свързани не с първите й любовни трепети и дрязгите в училище и извън него, а с мистичния живот на нейния баща. 13-годишната не се притеснява да дава отговори на неудобни въпроси около татко си. Най-често срещани са запитването за покушението над Иван Тодоров – Доктора, дейностите на Брендо, дали познава екслюбовницата му Снежина Вълкова и дали самата тя ходи с охрана. Анонимни я питат още колко често се прибира в България и дали е прочела книгата на татко си.

От отговорите се вижда, че родителите й не упражняват контрол върху повдизите й в мрежата, защото част от тях са издайнически. лара все пак не разбулва съвсем завесата и си позволява да лъже, като например за това, че не ползва услугите на лични охранители.

ПРОФИЛЪТ НА ЛАРА БАНЕВА С ВЪПРОСИТЕ КЪМ НЕЯ И ОТГОВОРИТЕ Й МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: http://ask.fm/LaraBaneva

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *