Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева се оля: Станка Златева ще остане стара мома!

Станка на балкона СтойкаМира Радева задмина себе си в анализите на другите и специално на Станка Златева. Тя не може да се примири, че спортистката не пърха около нея и не се диви на всяка нейна дума, а е избрала Ваня Червенкова за компания. Какво намира в нея – не разбирам, довери социоложката на приятелите си. В началото мислех, че е на 26-27 години, а се оказа, че е на 30. Една жена на 30 вече трябва да се е задомила или поне да има сериозен приятел, а тя няма никакъв.

В това нейното село Крушари как ли ще си намери. И е тръгнала да слуша акълите на Ваня. Глупава работа! Какви акъли може да й даде тя, която няма мъж до себе си от 20 години? В началото Станка ми беше симпатична. Хубаво лице, хубава усмивка. Ама е попрезряла. Вече мъж й трябва, не борба да се доказва. После като я поопознах, разбрах – тя никак не е добродушното момиче, за което се представя.

Меси се в чуждите работи, дава акъли, даже ми дава съвети как да се държа с моя Ивайло. И твърди, че не съм го обичала. Тя ще ми каже! Дето до нея ни мъж, ни дете, ни коте. Станка и ВаняВзех да я наблюдавам и установих, че в нея има един особен селски инат. Дразни ме вътрешната й затвореност, обвинителните й погледи към мен и типичния урсузлък, който има. Гледа те под вежди, не те слуша като й говориш, прави каквото си иска и все до Ваня стои.

Ако иска да се научи на нещо, трябва да е до мен. Аз съм се развела с двама мъже , живея с трети, всички ме харесват, зная как една жена да печели мъжете. Ама тя инат. Усмивката й е фалшива, вярвайте ми. Мен усещанията рядко ме лъжат. А поведението й е като на стара мома и се сближи с единствената мома в къщата. Както върви, след време никой мъж няма да я иска, защото се държи като ощипана девица, довърши тирадата си социоложката. Събеседниците й я гледаха с известна доза изумление. А ако Станка я чуе…дано да не я чуе!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мира Радева се оля: Станка Златева ще остане стара мома!

  1. Зако Отговор

    10.10.2013 в 18:31

    Тая злобна баба няма ли кой да я изрита от прадаването бе????

  2. Беба Отговор

    10.10.2013 в 19:03

    Радева,жалка си,антипатична си и си луда да смяташ ,че „всички те харесват“.Нямаш право да говориш за Станка ,дори за никого от къщата.Ти си долна,пресметлива ,циция,алчна и силно непочтена.Отвратително е поведението ти,пресметливостта ти.Станка е млада,почтена,чаровна,ти си едно претенциозно нищо,една разгонена селяндурка,станала за резил за пари и хонорари.Ти си вече несъсществуваща за мезии,продала гъз и деца за паница леща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *