Дъглас Макгрегър: Вижда се краят на Украйна. На руските войски вероятно ще им се наложи да превземат и Киев

Дните на Украйна са преброени, смята полковникът от армията на САЩ и бивш главен съветник на Пентагона Дъглас Макгрегър в интервю за австрийското издание Die Weltwoche. Според него прясно появилата се украинска нация е обречена на изчезване и е невъзможно да се постигне споразумение с политическото ръководство на страната, за да може тя все пак да оцелее. Конфликтът ще приключи с превземането на Киев от руските войски. И то не защото руснаците го искат, а защото Западът и управляващата в Украйна хунта не им остави друга възможност.

Реалността е – украинската нация вероятно е мъртва. Милиони украинци напуснаха страната. Те никога няма да се върнат. И без това катастрофално ниската раждаемост преди войната, вече се е сринала буквално до кота нула. Тоест, хората просто не се женят и не създават семейства. А семейството дава възпроизводство и е ключът към оцеляването на всяка цивилизация и култура, обяснява бившият съветник на Пентагона.

И в същото време виждаме един инсталиран в Киев режим, който нехае за бъдещето на страната. Едва тази седмица бившият главен прокурор най-накрая публично призна, че Украйна е загубила половин милион войници на бойното поле. Господи, каква изненада. За какво предупреди бившият главнокомандващ силите на НАТО генерал Куят? За какво предупреждавах самият аз в продължение на последните 2 години? За какво предупреждаваха още една дузина информирани и умни анализатори? Кой има чувство за реалност? Украйна просто се разпада, констатира бившият съветник в Пентагона.

Може ли Украйна да се окаже в още по-лоша ситуация? Разбира се. Вижте какво правят израелците в Газа. Руснаците не го правят и това е разликата. Те никога не са правили нещо подобно. Руснаците не искат да убиват украинци и европейци. Те искат да изградят отношения с тях. Единственото нещо, което Русия иска, е да гарантира националната си сигурност, да получи гаранции, че няма да бъде нападана, обяснява американският военен.

Страхувам се, че тъжната истина е, че Украйна като национална държава е към своя край. Но ние ще продължим да се преструваме, че това образувание е нещо жизнеспособно и реално, докато не стане абсолютно, напълно нереално. И руските войски сега напредват, макар и не много бързо, но уверено по целия фронт. Но мисля, че дори в Москва вече разбраха, че няма да намерят партньор за диалог. И ако така и не го намерят, тогава ще трябва да отидат до горното течение на река [Днепър] и може би да я пресекат, за да вземат Киев, обобщава полк. Дъглас Макгрегър.

И с риск да се повторя, ще кажа – Русия не иска още територия. Става въпрос за държава с територия от 17 млн. кв. км. и население от едва 150 млн. души. Мислите ли, че искат още земя? Какво да я правят? Русия просто искаше да си гарантира, че Западът ще спре с опитите си да я напада и единственото, което се искаше, беше Украйна да остане независима държава, да не влиза в съюзи като НАТО.

Днес в Давос, Швейцария Зеленски се е срещнал с директори на едни от най-големите играчи в областта на международните инвестиции като „Джей Пи Морган Чейс“, „Блекрок“, „Арселор Митал“ и други. Призовал ги е да инвестират в страната му като му дадат пари за оръжие, а в замяна той щял да ги включи в нейното възстановяване. Коя мултинационална компания би заложила на украинската победа в този момент? Защото само победа на Украйна ще им гарантира, че парите им няма да потънат. А и щом Зеленски вече е опрял да търси пари от мултинационалните корпорации, значи, че след отказа на САЩ от по-нататъшно финансиране на Украйна, и Европа е на път да ги последва. А корпорациите са частни структури- те, за разлика от държавите, не могат да поемат политически ангажименти, в които да загубят пари. Следователно аз залагам, че Зеленски няма да получи от тях нищо, казва полк. Макгрегър.

Източник: weltwoche.ch

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Украйна е вече БИВША украйна. тя се хвана на хорото на губещите.
    На клоунчето – наркоман не му пука. какво го интересуват някакви хохли и гои, та той е евреин. След поражението той ще се смотае, я в щатите, я в израел и ще плюска милионите от продадените оръжия.
    Няма да е за дълго. Руснаците ще го изровят и из под земята да отговаря за престъпленията си, както направиха с бандера.

  2. Дежавю.
    С корпорациите и обладаните земи.
    Само дето нашите обладани земи няма да има кой да ги спаси.
    Всеки народ си заслужава съдбата.
    Нашият-с овчедушието си-е престъпник към предците ни и децата на България.
    И не-не прекалявам. Даже съвсем лекичко, с лубрикант ви го поднасям.
    Жалко за малкото истинни души.

  3. Имате съмнения как се постъпва с раковите клетки ли?
    Дали не трябвало тялото да ги остави да работят за него?
    Питайте имунитета си: той постъпва с раковите клетки по един единствен начин- елиминира ги завинаги и безвъзвратно. Имунните клетки ги заобикалят, след което буквално изяждат патогените безкомпромисно.
    Остави ли дори една-тя се изражда в тумор и метастачичен унищожител.
    Би трябвало да сте си направили извода как съпротивителните сили на организма се справят с тумора.
    Ако не-имате тема за размисъл за следващите няколко дни.

  4. Направете си една разходка в Москва, няма нищо общо с вандализираната и скапана София. В ютубе- Quelle est la réalité des Russes ? Visite à pied de Moscou, Life Beautiful Girls & Life 4K HDR

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *