Гришо кръшнал на Шарапова, тенесистката в потрес

Гришо и Маша сърдитиЗвездната двойка Гришо и Шарапова усети, че има облаци дори и в рая. Шарапова е притеснена, че може да загуби любимия си Григор, който вече  се е превърнал в истински плейбой и е магнит за жените по цял свят.

С хубавата си визия и непрекъснатите победи на ринга той е много желан ерген не само от спортистките, а от всички любителки на мъжката красота. Освен това е твърдо хетеросексуален.

До този момент нямаше сериозна заплаха за двойката и Гришо не поглеждаше към други мадами, но явно сега изглежда нещата са различни. Преди да започне връзка с Шарапова в леглото на красавеца за кратко беше Серина Уилямс, с която обаче той бързо се раздели. Сега пък Маша е застрашена от новата се*си тигрица и добра ракета Южени Бушар.

Според слуховете в спортните  среди Южени и Григор сериозно започнали да се заиграват и има опасност Шарапова да загуби напълно този гейм.

Припомняме, че тя дойде в България, запозна се с родителите на любимия си, беше щастлива и почти уверена, че той ще й поиска ръката. На младока обаче му се живее и изобщо не мисли за семейство и деца, а Маша иска тъкмо това. И може би точно нейният стремеж към семеен уют ще ги раздели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *