Ирина Тенчева отчаяно търси ефир за предаването си

Иван и АндрейБившата най-добра приятелка на Вихра – Ирина Тенчева, която открадна мъжа й, трудно понасяла раздялата с предаването си по телевизията.

Тенчева искала непрекъснато да се показва, да  е в ефир, да натрива носа на приятелките си и да е номер едно в очите на скучаещите  домакини със сълзливи истории.

След като тандемът  на Христов и Арнаудов изгоря с милиони в ТВ7  и започна да губи позиции и обикаля от медия в медия, за  да предлага концепции за различни развлекателни предавания, Ирина изпаднала в пълна депресия. Тя нервничела, плачела и не можела да се примири, че няма да краси екрана тази есен. А нейния любим Иван бил отпращан с любезен отказ от националните телевизии. Съвсем нормално, тъй като преди това опосумите си взеха шапките без предупреждение и оставиха телевизиите с пръст в уста, подмамени от многото пари в ТВ7.

Сега вече никой не им вярва и не смее да ги вземе, тъй като не знае кога двамата ще се подмамят по нова оферта и ще нарушат договора. Засега двамата са спечелили единствено поръчката да снимат предизборните клипове на партиите.

Ирина обаче се надявала, че не всичко е изгубено, че нейният малък талантлив Иванчо ще намери място под слънцето  и тя отново ще може да се показва по телевизора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *