Шок! Жана Бергендорф направи Опит за Самоубийство!

Жана БеггендорфШокираща новина разтресе музикалните среди. Жана Бергендорф е направила опит да се самоубие преди две седмици!

Певицата, която напоследък не слиза от страниците на скандалните издания,  пробвала да сложи край на живота си по най-лесния начин – с приспивателни хапчета. Тя ги изгълтала, но била намерена от майка си, която се грижи за детето и за нея. Жената реагирала бързо, извикала линейка и певицата се отървала само с промивка на стомаха.

Пред лекарите Жана казала, че не искала да слага край на живота си, а просто взела приспивателните за витамини.

Близки до певицата твърдят, че тя буквално рухнала след публичния арест и престоя в районното 24 часа заради каране на кола след употреба на кокаин.

Бегендорф изпаднала в депресия, не смела да се покаже на улицата, струвало й се, че всички й се присмиват и я обвиняват заради кокаина. Наистина тогава коментарите с квалификации като „гнусна наркоманка“ в социалните мрежи бяха сред най-меките. Обществеността скочи срещу нея, защото дава лош пример на младите хора и защото за по-малко от година за втори път я хващат надрусана.

Певицата се опитала сама да откаже дрогата, но това никак не било лесно, затова и се появила депресията, гарнирана с усещането, че не е нужна на никого.

От състоянието на ступор и отчаяние я извадила продуцентката й Саня Армуртлиева, която я накарала да се стегне и й подготвила сума ти летни турнета по морето. „Стига се лигави, а започвай да се готвиш, имаш фенове, те те чакат“, казала Саня и успяла да извади Жана от самоубийствените настроения. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/14rkWzJtK3M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *