Мариана Попова Гони Ханес с Шутове! Вижте защо:

Мариана и ХанесВъпреки че Ханес поиска ръката на Мариана Попова пред цяла България във ВИП Брадър, четири години след предаването двамата не само още не са смогнали да се оженят, ами са и на път да се разделят окончателно. 

Темпераментната певица и уж кроткият дегустатор на вина избягваха публичността дълго време след излизането си от „ВИП Брадър“. В къщата на шоуто те се сгодиха в ефир, но така и не се ожениха. Просто намериха някакъв баланс да живеят заедно, без да си вдигат скандали и без да красят кориците на медиите.

В живота на двойката не всичко обаче било розово, те често се сравнявали с огън и вода и Ханес бил този, който успявал да гаси огньовете.

Поне доскоро! Защото като всеки мъж на неговата възраст, дошъл моментът, в който Ханес изпитал необходимост да кръшне. Той си намерил любовница, доста по-млада и по-пищна от певицата. В началото отношенията му с дамата били чисто служебни.  Двaмaтa присъствали на работни срещи, държали се дистанцирано. Хубавицата работела в неговия бранш. Но от среща на среща между тях започнали да прехвърчат искри.

Искрите преминали в романтични срещи, а след това закономерно стигнали до леглото. Двамата се усамотявали в дискретни хотелчета, но София е прекалено малка и слуховете тръгнали. Доброжелатели пък веднага казали на Попова какви ги върши благоверният зад гърба й и тя запалила на четвърт.

Вдигнала му грандиозен скандал и му посочила вратата.

Ханес буквално паднал на колене да иска прошка, разкаял се и обещал веднага да остави гаджето си! Обяснил й, че сексуалната му връзка с колежката била временно увлечение и изобщо не я обичал. Но Мариана била непреклонна и го изгонила!

Хора, които познават безкомпромисния й характер и твърдите принципи смятат, че тя трудно ще даде втори шанс на бащата на детето си. Обидата била  голяма, предателството – жестоко, и тя се зарекла да продължи живота си сама, вместо да трепери кога ще бъде излъгана пак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/PUK5Tiv-iqo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *