Божинов Разкри Истината за Развода си: Николета Лъже!

valeri1Валери Божинов най-после отвори уста за прословутия си развод с Николета, като я опроверга:

„На Николета явно й липсва достатъчно  PR,  сигурно е паднал рейтингът на предаването й. Иначе не мога да си обясня защо даде интервю пред цяла България за отношенията ни, които са си чисто лични и едва ли интересуват някого. Не зная и защо каза, че подала молба за развод първа. Това не е вярно“, каза Валери.

Той даде свое интервю от Белград за Нова телевизия, в което твърди точно обратното. Че той отдавна е подал молба за разтрогване на брака и ако на някой му трябва доказателство, ще предаде на журналистите копие от нея.

„Нямам идея защо трябва да доказваме пред хората кой е искал да се разведе пръв, кой първи е задвижил процедурата“, споделя огорчението си Валери и ствърди, че бил страшно изненадан от екранните признания на Николета.  „Щом така е решила, жива и здрава да е“, пожела й  футболистът, намеквайки, че интервюто е пълна измислица, особено в частта си, че мургавата плеймейтка  сама се издържа.

Божинов обаче смята заради малката Никол да запази добрата комуникация с майка й доколкото е възможно това.

Той допълни, че няма никакви свалки в нета с различни студентки, че това са фалшиви профили, направени с неговото име и снимка, но поне едно е смешното в цялата история:

Изразът „Малкото коте”  вече ще се превърне в моден бранд. Фирма за модерни тениски  поискала разрешението му да слага  щампи с популярния вече  израз върху фланелките, а те ще се харчат като топъл хляб това лято.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/tBf4ZUBCW1Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *