Десислава и Зарко все пак се разделиха заради пари

десислава голНикой не можа да раздели двойката – ММА боеца Светлозар Савов и певицата Десислава, нито клюки, нито интриги, но телевизиите успяха.

Десислава ще бъде ментор  и жури в „Гласът на България“ по bTV. Зарко пък го ухажват да показва мускули  във „ВИП брадър““ по Нова тв, тъй като там задължително се изявяват спортисти, колкото по-яки и известни, толкова по-добре. Участието на ММА боеца обаче  не е потвърдено официално и името му се спряга като едно от многото , докато Деси вече е във вихъра си  като рекламно лице на риалити шоуто за млади и неоткрити певци. Тя успя да направи още първия ден от появяването си на екрана страхотен фурор.

Доста изненадващо към нея има най-голям интерес в първите дни на кастингитеот страна на състезателите – повечето от тях настоявали да бъдат в нейния отбор, защото им изглеждала добричка, земна и лъчезарна и не е от онези имена, които стрескат.

Другите  ментори в „Гласът на България“ са доста утвърдени имена в бранша – естрадната легенда и оперна знаменитост Орлин Горанов и  Наско Пенев – вокалът на Б.Т.Р., който пък е световно неизвестен на младите таланти и те не знаят как ще се сработят с него.

Традиционно в журито е и певецът Миро, известен още и като Каризмата, но и там младежите имат колебания. От предни години се говори, че Миро не се вясва много на репетициите, не учи на нищо хапетата, единствено ги подкрепя по време на концертите и говори топли думи за тях, без да ги е чул как пеят преди това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *