„Гласът на България“ с три нови и един стар треньор

След десетки предположения ще го има или няма да го има предаването „Гласът на България“, новият треньорски екип бе обявен. На мястото на Ивана, ще седне Преслва, защото Ивана е прекалено заета със собствен бизнес.

Рокаджията Данчо Караджов ще заеме мястото на Кирил Маричков, тъй като „Щурецът“ има свои лични ангажименти, пък и миналата година не бил доволен от хонорара. Миро, любимецът и на участниците и на публиката, остава, а Мариана Попова припечелва в момента във ВИП Брадър и точно затова продуцентите са я отхвърлили от списъка, защото прави имидж на конкурентна телевизия. Вики от „Мастило“, която в момента прави успешна кариера в сериала „Къде е Маги?“ е готова да се пробва и като треньор. Самата тя сподели, че за нея това е голямо предизвикателство и силно се надява победителят да е от нейния отбор.

 Кастингите вече са минали, но Би Ти Ви съзнателно задържа старта на шоуто, за да не съвпадне с ВИП Брадър. От телевизията не уточняват кога то ще започне, но според близки до журито през ноември. Малко по-късно ще стартира и второто издание на Х фактор, за което кастингите също били минали. Там единствено се знае, че продуцентите не са доволни от Део и ще сложат на негово място друг водещ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HqVsibKSN8Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *