ГЕРБ ПОТЪВА! Само 13 % подкрепят правителството на Борисов!, оповести „Алфа Рисърч“

„ГЕРБ и БСП са с изравнени сили два месеца преди евроизборите. Разликата в подкрепата за двете партии е в рамките на статистическата грешка – 33,9% за ГЕРБ срещу 33,4% за БСП“. Това обяви в последното си изследване, проведено в края на март, Алфа Рисърч. Направете си извода какъв е погрома в редиците на ГЕРБ и колко мащабен трябва да е истинския отлив на симпатизанти, след като личната социоложка на Борисов, Боряна Димитрова (Алфа Рисърч) за първи път не смее да напомпа рейтинга му с по-висок процент от този на БСП.

А и само на нас от Skandalno.net ли ни прави впечатление, че от години след всеки властови скандал, социолозите обявяват как ГЕРБ губи подкрепа, алармират за отлив на симпатизанти… но неизменно Шайката все води с минималната преднина от процент пред БСП? И пустото му БСП… не ще да поведе над ГЕРБ и това си е, ами удобно се спотайва на второто място с неизменния и непреодолим 1 % зад ГЕРБ.

Като основна причина за спада на доверието в ГЕРБ, от „Алфа Рисърч“ сочат аферата с евтините луксозни апартаменти на мастити гербаджии като Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов. 66,6% от анкетираните са на мнение, че придобиването на апартаменти по такъв начин е злоупотреба с власт. Всеки втори привърженик на ГЕРБ подкрепя тази теза и не вярва на оправданията на Цветанов и Цачева.

И най-важното: Едва 13% от анкетираните одобряват работата на правителството на Бойко Борисов. В най-новата история на България с толкова нисък рейтинг е бил само още един кабинет – този на Жан Виденов през 1997 г. Нататък в проучването следват познатите ни смехотворни 8 % – цифрата показва одобрението за работата на българския парламент!!!

Скандалът с апартаментите на властта ударил и по личния рейтинг на Бойко Борисов, който от 32 % през февруари, в края на март се срутил до 28%. (Пак по вълшебната приказка, разказана ни от гербаджийската агенция „Алфа Рисърч“). Докато одобрението за основния опозиционен лидер Корнелия Нинова се покачило с 4 % и достигнало 23%.

Тоест – Боряна Димитрова ни разказва фантастичен сюжет, според който изхабеното от афери корумпе Борисов, чието име в продължение на 10 години се търкаля от скандал в скандал, продължава да се радва на по-високо доверие сред обществото от Нинова, която добра или лоша, никога не е участвала в управлението на държавата, за да се омаскари. Но финансово напомпаните с държавни пари „Алфа Рисърч“ сънуват мокри сънища с отворени очи и най-нахално представят на обществото тези свои мръсни фикции, като реалност.

За да е добра манипулативната й теза и да буди доверие, Димитрова се е погрижила да вкара и някои верни данни. По всички правила на пропагандата – в бялото трябва да се добави и капка катран. Затова и социологическата агенция признава нещо, което няма как да скрие, пък и не е в чак толкова голям ущърб на работодателите й от ГЕРБ. А именно: Политикът с най- висок рейтинг в държавата продължава да е президентът Румен Радев – 51% от анкетираните одобрявали работата му. Друг е въпросът, че одобрението за Радев е с почти 20 % по-високо- по данни на всички останали социологически агенции в държавата.

Коментарът на Skandalno.net:

Правителство, чиято работа се одобрява от едва 13 % от населението (и то по данни на „Алфа Рисърч“) няма никаква представителност и не би трябвало да управлява и ден повече. Доказателство за това са и смешните 8 % одобрение на работата на парламента, в който в момента се мъдрят само партиите от управлението… и най-нагло и безсмислено продължава да работи при крещящото отсъствие на единствената опозиционна партия БСП.

На ГЕРБ им е пределно ясно, че няма да задържат властта още дълго. Защото е напълно нелегитимна. Но също така знаят, че изпуснат ли я, повече няма да управляват. Затова сега се надяват да устискат до избора на нов главен прокурор- за да си го изберат такъв, че после като паднат от власт да не ги съди. Драпат да докретат и до новия програмен период, за да си разпределят поредната порция евросубсидии… ударно да се обзаведат с луксозни имоти на преференциални цени… и така да сдадат властта. Завинаги!

Всеки ден, който заспалия ни народ им подарява, като не ги сваля с камъни от властта им е ценен и затова гербаджиите го осребряват по възможно най- добрия и скоростен начин. Всеки ден, в който е на власт, шайката става все по- богата, а българинът – все по- беден, заради замрялата икономика и замръзналите доходи.

ГЕРБ си отиват завинаги и го съзнават. Затова оттук – насетне няма да си мръднат пръста за нищо друго, освен за собственото си облагодетелстване. Знаят, че времето им изтича. Знаят, че американците скоро ще ги сменят. Затова евролистата им всъщност цели да вкара в Брюксел българската лепта неолиберали и глобалисти, а не българи, които да отстояват националния ни интерес –  преди да напуснат политическата сцена ГЕРБ трябва да се отчетат докрай на господарите си отвъд океана.

Как си представяте снахите на ЕНП – Мария Габриел и Ева Майдел да се борят за българския национален интерес, като и двете от години нямат нищо общо с България? А как си обяснявате внедряването в листата им на патологичния русофоб, внук на фашиста-поручик Йорданов, убил 7-те ястребинчета и днешен агент на ЦРУ Александър Йорданов. Защо Бойко Борисов ще го вкарва в европарламента, след като Йорданов до последно не спря да го оплюва в свои статии и тв. участия? Очевидно тази, както и всички останали гербаджийски управленски листи се редят на Запад и само се спускат за изпълнение в централата на ГЕРБ. А те, като печени западни агенти и колониални администратори, преди да сдадат властта, трябва да направят всичко възможно, за да вкарат поне шест глобалистки ястреба – Ал. Йорданов почти сигурно влиза, за сметка на любимката на Борисов Лиляна Павлова, която е след него. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. НАТО ЕС САЩ ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ИСКАМЕ СИ ИСТОРИЯТА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС РУМЕН РАДЕВ И Б С П

  2. Соросоидните ГРОБ-ари от „Маркет линкс“ даваха 8% преднина на тиквите!

  3. Не познавам човек които да се интересува от предстоящите избори за Европейски парламент, както и да има намерение да отиде до урните ,аз също..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *